+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SONIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Atklāj pašu varenāko izaicinājumu Sonic faniem komplektā Sonic Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājums (76994). Rotaļlietas komplektā ir ātruma lode un palaidējs, lai virzītu Sonic uzdevumā izglābt dzīvniekus no Dr. Eggman un Badniks. Bērni no 8 gadu vecuma var izbaudīt piedzīvojumu, Sonic laižoties cauri cilpām un gredzenam, līdz viņš nogāž Dr. Eggman robotu un atbrīvo tajā ieslodzītos dzīvniekus. Tad var palīdzēt Amy, kura ar savu ūdens motociklu izliek lamatas Badniks Chopper un Newtron uzveikšanai.

Iedvesmo stāstu radīšanu

Šajā rotaļlietu komplektā ir ātru piedzīvojumu spēles, taču tas nav viss. Tas piedāvā arī lomu spēļu iespējas – bērni var izspēlēt stāstu un rūpēties par izglābtajiem dzīvniekiem.

Iepazīsti LEGO® Sonic pasauli

LEGO Sonic the Hedgehog™ rotaļu komplektos ātri piedzīvojumi satiekas ar radošām rotaļām. Blue blur fani var radīt ainas, ko iedvesmojuši viņu mīļākie Sonic piedzīvojumi. Kad laiks mainīt ātrumu, bērni var izbaudīt radošas rotaļas, rūpējoties par Sonic četrkājainajiem draugiem.

  • Jautrība jaunajiem Sonic faniem. Iedvesmo bērnus uzbūvēt Sonic the Hedgehog™ trasi ar šo rotaļu komplektu LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājums (76994) bērniem no 8 gadu vecuma.
  • Uzbūvējama trase. Bērni var uzbūvēt trasi un tad izmantot ātruma lodi, lai sūtītu Sonic cauri cilpām un lielajam gredzenam, lai izglābtu dzīvniekus no Dr. Eggman.
  • 9 varoņi un piederumi. Komplektā iekļauts Sonic, Amy, Flicky, Becky, Pocky, Pecky, Dr. Eggman, kā arī Badniks Chopper un Newtron, un daudzi rotaļu piederumi lomu spēlēm.
  • Divi veidi, kā rotaļāties. Kad Sonic izvirzīts cauri trasei, bērni var mainīt ātrumu, radīdami paši savus Sonic un Amy stāstus, un rūpējoties par izglābtajiem dzīvniekiem.
  • Dāvana Sonic faniem. Šis LEGO® Sonic the Hedgehog™ rotaļlietu komplekts ir aizraujoša dzimšanas dienas, svētku un pārsteiguma dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk videospēļu rotaļlietas un radošas spēles.
  • Izmēri. Sākotnējā trase ar cilpām ir 21 cm augsta, 37 cm plata un 19 cm dziļa.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO Builder aizvedīs tavu bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar rīkiem, kas ļauj tuvināt modeļus un grozīt tos trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Radošas rotaļas ar Sonic. LEGO® Sonic the Hedgehog™ komplektos ātri piedzīvojumi satiekas ar radošām rotaļām.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tasir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76994_lifestyle-669f7fdd53a46.jpg

Dzīvnieku atbrīvošana Sonika faniem

Aizraujoši piedzīvojumi un radošas rotaļas ar dzīvniekiem šajā Sonika Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājuma rotaļu komplektā.

76994_hero-669f7fe9ae019.jpg

Jautrība jaunajiem Sonika faniem.

Iedvesmo bērnus uzbūvēt trasi Sonic the Hedgehog™ un izmanto ātruma lodi, lai atbrīvotu dzīvniekus no Dr. Eggman.

76994_build-669f7ff08be54.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76994_inthebox-669f7ff825438.jpg

Dāvana Sonika faniem

Šis komplekts ir jautra dāvana bērniem, kuriem patīk spēļu rotaļlietas, aktīvas un iztēles bagātas rotaļas. Komplektā iekļauti 9 tēli un piederumi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SONIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76994 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76994 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76994 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic Zaļo kalnu zonas cilpas izaicinājums

Kods: 4040101-6515
Svītrkods: 5702017419527
8820
12600
88,20 €
126,00 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav