+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedvesmo dinozaurus mīlošus zēnus un meitenes vai topošos paleontologus no 9 gadu vecuma ar šo "LEGO® Jurassic World Dinozauru fosilijas: tiranozaura galvaskauss” (76964) dinozauru rotaļlietu bērniem. Šis ir pirmais Jurassic World komplekts, kas radīts kā apskates modelis, un tas ietver galvaskausu ar atveramu žokli, statīvu ar informācijas plāksnīti, noslēpu “dzintara” gabaliņu modeļa aizmugurē un “pārakmeņojušos” pēdas nospiedumu.
Lietotne LEGO Builder aizvedīs tavu mazo dinozauru fanu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam. Varbūt, būvējot modeli, mazais jutīs tādu pašu aizrautību kā arheologi.
Ir daudz dažādu LEGO Jurassic World komplektu, ar ko iepriecināt bērnus, lai viņi varētu gan atveidot klasiskas ainas no filmām un animācijas seriāliem, gan vienkārši uzbūvēt un izlikt apskatei iespaidīgu modeli un izrādīt savu aizraušanos. Komplekti ir aizraujošas dāvanas dinozauru mīļiem un visu vecumu faniem.
  • Dinozauru rotaļlietu komplekts. Rosini bērnos no 9 gadu vecuma kāri pēc piedzīvojumiem, kas saistīti ar dinozauriem, ar šo komplektu “Dinozauru fosilijas: tiranozaura galvaskauss”, kas faniem piedāvā būvēšanas izaicinājumu un jauku apskates modeli.
  • Dinozaura “fosilijas” figūra zēniem un meitenēm. Iekļauts rotaļu tiranozaura galvaskauss ar dinozaura kauliem bērniem, “pārakmeņojies” pēdas nospiedums un demonstrēšanas statīvs ar nosaukuma plāksnīti, kā arī paslēpts “dzintara” gabaliņš.
  • Kustināms galvaskauss. Galvaskausam ir žoklis, ko var atvērt un aizvērt, tādēļ to var nostādīt uz pamatnes dažādos veidos priekšā vai aiz “pārakmeņojušā” pēdas nospieduma.
  • Dinozauru LEGO® komplekts. Radīts bērniem, kuri ir sajūsmā par dinozauriem, paleontoloģijas piedzīvojumiem un iejušanos varoņu ādā – šī jaukā dāvana būs lielisks pārsteigums dzimšanas dienā vai citos svētkos – lai būvētu un izliktu apskatei.
  • Jauns veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam un būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Rosini radošumu. LEGO® Jurassic World būvēšanas komplekti ir radīti, lai vairotu bērnu aizrautību ar dinozauru rotaļlietām, palīdzētu viņiem radoši izpausties un attīstītu stāstu veidošanas prasmes.
  • Uzbūvē un demonstrē. Šis T. rex modelis sastāv no 577 detaļām un ietver T. rex galvaskausu ar statīvu 21 cm augstumā, 18 cm platumā un 16 cm dziļumā.

76964_lifestyle-66a864edd64d6.jpg

Lielisks tiranozaura galvaskauss būvēšanai un apskatei

Izpēti LEGO® Jurassic World komplektu, saliec un izliec apskatei tiranozaura galvaskausu ar nelielu informācijas plāksnīti.

76964_hero-66a864fbb5edf.jpg

Būvējama dinozauru fosilija vecākiem bērniem

Kad “kaula” galvaskauss ir uzbūvēts, tam ir kustīgs žoklis, “pārakmeņojies” pēdas nospiedums un slēpts “dzintara” gabals apskatei.

76964_inthebox-66a8650f7d78c.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

76964_76949_76959_76961_build-66a86520ab0c9.jpg

Izpēti būvēšanas iespējas

Šis komplekts ir daļa no dažādiem rotaļu un apskates LEGO® Jurassic World komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kas aizraus visu vecumu fanus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO JURASSIC WORLD zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76964 LEGO® Jurassic World Dinozauru Fosilijas: Tiranozaura Galvaskauss – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76964 LEGO® Jurassic World Dinozauru Fosilijas: Tiranozaura Galvaskauss.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76964 LEGO® Jurassic World Dinozauru Fosilijas: Tiranozaura Galvaskauss

Kods: 4040101-6822
Svītrkods: 5702017583181
3994
4699
39,94 €
46,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav