+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ļauj savai mazajai raganiņai, burvim vai Vientiesim doties uz mikstūru klasi Cūkkārpas pilī ar šo kolekcionējamo LEGO® Harry Potter™ burvju rotaļlietu (76431) bērniem no 8 gadu vecuma. Tajā ir uzbūvējama klase, ko var atvērt ērtām rotaļām un kurā ir autentiskas detaļas – tāfele ar mikstūru jaukšanas norādēm, pudeles ar mikstūru sastāvdaļām, ko sajaukt katlā, un citi piederumi, kas rosina radošas rotaļas. Komplektā ir arī 2 no 14 kolekcionējamiem Cūkkārpas portretiem, kā arī profesora Severusa Strupa un studentu Hermiones Grendžeras, Pansijas Pārkinsones un Šīmusa Finigana minifigūras, ar ko lomās izspēlēt Harija Potera stāstus.

Šis komplekts ir maģiska dāvanas ideja bērniem un aizraujošs veids, kā iepazīstināt zēnus, meitenes un ikvienu jaunu Harija Potera fanu ar Burvju pasauli, kas būvēta no LEGO klucīšiem.

Šis Cūkkārpas rotaļu komplekts ir daļa no modulāro LEGO Harry Potter būvēšanas komplektu kolekcijas (jāiegādājas atsevišķi), ko var savienot, lai izveidotu visu laiku detalizētāko Cūkkārpas pils ainu, kas radīta no LEGO klucīšiem.

  • Burvju rotaļlieta bērniem. Atveido profesora Severusa Strupa maģiskās stundas no klucīšiem būvētā pazemes klasē ar šo LEGO® Harry Potter™ rotaļlietu komplektu "Cūkkārpas pils: mikstūru klase".
  • 4 LEGO® Harry Potter™ personāži. Severusa Strupa, Hermiones Grendžeras, Pansijas Pārkinsones un Šīmusa Finigana minifigūras.
  • Autentiskas detaļas no Harry Potter™ klases. Klasi var atvērt, lai tajā ērti rotaļātos, un tajā ir tāfele, pudeles ar mikstūru sastāvdaļām, ko jaukt katlā, un citi piederumi.
  • 2 no14 kolekcionējamiem Cūkkārpas portretiem. Šajā LEGO® Harry Potter™ mikstūru klases būvējamajā rotaļlietā ir 2 no 14 nejauši izvēlētiem Cūkkārpas portretiem, ko izlikt apskatei klasē.
  • Maģiska dāvanas ideja bērniem. Šis komplekts ir aizraujoša LEGO®Harry Potter™ dāvana radošiem zēniem, meitenēm un ikvienam Burvju pasaules fanam no 8 gadu vecuma, ko pasniegt dzimšanas dienā vai kā maģisku pārsteigumu.
  • Palīdzīga roka. Lietotne LEGO® Builder parāda mazajam interaktīvu rīku, kas ļauj pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt LEGO Harry Potter™ komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • LEGO® Harry Potter™ kolekcionējama rotaļlieta. Šis mikstūru klases komplekts ir daļa no modulāro komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi), ko var savienot, lai radītu pašu detalizētāko, no LEGO klucīšiem būvēto Cūkkārpas pils ainu.
  • Uzbūvē, atver un rotaļājies. Šajā komplektā ir 397 detaļas, un uzbūvējamā Cūkkārpas pils klase ir 8 cm augsta, 13 cm plata un 9 cm dziļa, pirms atvērta rotaļām.

76431_lifestyle-668cdb4badabf.jpg

LEGO® Harry Potter™ mikstūru klase bērniem

Atveido profesora Severusa Strupa nodarbības no klucīšiem būvētā Cūkkārpas klasē ar šo LEGO® Harry Potter™ rotaļu komplektu.

76431_hero-668cdb5644f9e.jpg

Burvja rotaļu dāvana bērniem

Klasei var ērti piekļūt, to atverot, un tajā ir daudz piederumu, kas iedvesmos bērnus radīt pašiem savus apburošos stāstus.

76431_build-668cdb6523d8b.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jaukajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76431_76426_76430_76435_inthebox-668cdb73e1e98.jpg

Maģiskas LEGO® Harry Potter™ dāvanu idejas

Atklāj citus burvīgus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai iedvesmotu mazos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76431 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: mikstūru klase – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76431 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: mikstūru klase.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76431 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: mikstūru klase

Kods: 4040101-7249
Svītrkods: 5702017583136
3919
4899
39,19 €
48,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav