+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Lai bērni atkārtoti izdzīvo maģiskos Harija Potera piedzīvojumus un izveido rotaļīgu apskates modeli ar šo Švītknābja (76427) rotaļlietu – pašu lielāko iemīļotā hipogrifa LEGO® klucīšu modeli. Šis komplekts bērniem ir aizraujoša ideja zēniem un meitenēm, un ikvienam fanam no 9 gadu vecuma, un ietver pilnībā kustīgu maģiskās radības LEGO rotaļu figūru, kā arī nelielu, uzbūvējamu Hagrida pagalma fragmentu ar 2 ķirbjiem un putna figūru radošiem stāstiem vai izteiksmīgam apskates modelim. Grozi Švītknābja galvu, izloki tā spārnus lidošanai un noregulē viņa kājas staigāšanai, sēdēšanai vai tā labi zināmajai klanīšanās pozai.

Uzlabo bērnu būvēšanas pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kurā viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Šis LEGO Harry Potter kolekcionējamais rotaļlietu komplekts mazajiem burvjiem, raganiņām un vientiešiem piedāvā radošu nodarbi, kam nodoties vienatnē vai kopā ar draugiem, un modeļus var apvienot ar citiem LEGO Harry Potter komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl plašākām rotaļu iespējām.

  • LEGO Harry Potter™ Švītknābis rotaļām un apskatei. Fantāzijas dāvanas ideja bērniem, kurā ir lielākā iemīļotā hipogrifa Švītknābja LEGO klucīšu figūra, lai izspēlētu Harija Potera piedzīvojumus.
  • Maģiskas radības rotaļu figūra. Izloki kolekcionējamā LEGO® Harry Potter™ modeļa spārnus lidojumam, grozi un noloki tā spārnus un noregulē tā kājas, lai tas staigātu vai klanītos.
  • Radoša rotaļlieta bērniem. Šis Harry Potter™ dāvanu komplekts piedāvā aizraujošu uzbūvējamu modeli Harija Potera faniem, un tajā ir uzreiz atpazīstamas detaļas, kas rosina bērnu iztēli.
  • Rotaļīgi piederumi. Šajā komplektā ir neliels, uzbūvējams Hagrida dārza fragments ar akmens stila sienu, kā arī 2 uzbūvējami ķirbji un putna figūra.
  • LEGO® Harry Potter™ dāvana bērniem.Uzdāvini šo aizraujošo, kolekcionējamo komplektu dzimšanas dienā, citos svētkos vai kā īpašu pārsteigumu radošiem zēniem, meitenēm un ikvienam Harija Potera fanam no 9 gadu vecuma.
  • Aizraujošs veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam un būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Daļa no plašas kolekcijas. LEGO® Harry Potter™ komplekti (jāiegādājas atsevišķi) ļauj mazajiem burvjiem, raganām un vientiešiem izspēlēt leģendāras ainas, radīt pašiem savus stāstus vai vienkārši izlikt modeļus apskatei.
  • Uzbūvē, izliec apskatei un rotaļājies. Šajā komplektā ar 723 detaļām uzbūvējamais Švītknābja modelis ir 18 cm augsts.

76427_lifestyle-668cdaeb50031.jpg

Rotaļu Švītknābis Harija Potera faniem

Kolekcionējama, no klucīšiem būvēta LEGO® Harry Potter™ iemīļotā zirgērgļa Švītknābja figūra, rotaļīgs dekors.

76427_hero-668cdaf392f91.jpg

Fantāzijas dāvanas ideja

Uzdāvini bērniem gandarījuma pilnas, stundām ilgas rotaļas ar pašu lielāko LEGO® Harry Potter™ Švītknābja modeli.

76427_build-668cdb02c720a.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jaukajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76427_76426_76430_76431_76435_inthebox-668cdb12cf038.jpg

LEGO® Harry Potter™ kolekcija

Atklāj citus maģiskus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai iedvesmotu mazos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76427 LEGO® Harry Potter™ Švītknābis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76427 LEGO® Harry Potter™ Švītknābis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76427 LEGO® Harry Potter™ Švītknābis

Kods: 4040101-7271
Svītrkods: 5702017599496
5949
6999
59,49 €
69,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav