+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepriecini ikvienu mazo supervaroni vai LEGO® fanu ar šo būvējamo Atriebēju piedzīvojumu komplektu. LEGO Marvel Dzelzs vīrs ar motociklu un Halks (76287) ir būvēšanas un apskates rotaļlieta, kas radīta, lai bērnos no 4 gadu vecuma vairotu pašpārliecinātību, koncentrēšanās spējas un problēmu risināšanas prasmes.

LEGO Marvel rotaļu komplektā ir iekļautas Dzelzs vīra un Halka minifigūras, kā arī uzbūvējams, stumjamais Dzelzs vīra motocikls un uzbūvējama māja. Bērni aktivizē celtnes sagrūšanas funkciju (kad tuvumā ir Halks, tas notiek bieži!) un tad pārbūvē to Halka nākamajam uznācienam. Ainā ir iekļauts sākuma klucītis transportlīdzekļa rāmim, kas palīdz bērniem uzsākt būvēšanu. Ir iekļautas intuitīvas instrukcijas krāšņu attēlu formā. Papildu digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus, izmantojot intuitīvo lietotni LEGO Builder.

LEGO Marvel 4+ piedzīvojumu komplekti ir prieks visai ģimenei. Pieaugušie attīsta būvēšanas prasmes un dalās skaistos attīstības pagrieziena punktos kopā ar mazajiem būvētājiem.

  • Dzelzs vīra ar motociklu un Halka būvējamā rotaļlieta. Šis LEGO® Marvel būvēšanas un rotaļu komplekts bērniem "Dzelzs vīrs ar motociklu un Halks" ir īpaši radīts zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma.
  • Supervaroņu komplekts ar minifigūrām. Iekļautas Dzelzs vīra un Halka minifigūras, Dzelzs vīra uzbūvējamais, stumjamais motocikls, uzbūvējama māja un aizraujoši piederumi.
  • Praktisks piedzīvojumu rotaļu komplekts. Bērni var aktivizēt celtnes sagrūšanas funkciju (kas bieži notiek, kad klāt ir Halks!)un tad pārbūvēt to nākamajam Halka uznācienam.
  • Radīts jaunajiem būvētājiem. Transportlīdzekļa rāmja sākuma klucītis palīdz ātri uzsākt būvēšanu, tāpēc ir vairāk laika rotaļām.
  • LEGO® Marvel Avengers dāvana bērniem. Šis kolekcionējamais komplekts radošām rotaļām ir aizraujoša, uzbūvējama rotaļlieta pirmsskolas vecuma supervaroņiem no 4 gadu vecuma.
  • Vairāk supervaroņu rotaļu komplektu. Izpēti pilno LEGO® Marvel būvēšanas un rotaļu komplektu klāstu vēl plašākai radošajai jautrībai.
  • Rotaļu komplektipirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® 4+ komplekti parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Komplekts ar 68 detaļām bērniem no 4 gadu vecuma. Motocikls ir 4 cm augsts, 9 cm garš un 3 cm plats, māja ir 6 cm augsta, 6 cm plata un 3 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76287 LEGO® Super Heroes Marvel Dzelzs vīrs ar motociklu un Halks – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76287 LEGO® Super Heroes Marvel Dzelzs vīrs ar motociklu un Halks.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76287 LEGO® Super Heroes Marvel Dzelzs vīrs ar motociklu un Halks

Kods: 4040101-7355
Svītrkods: 5702017590103
1359
1699
13,59 €
16,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav