+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: 14_LEGODESPICABLE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini Minionu fanu ar LEGO® Despicable Me 4 Minioniem un banānauto (75580). Šī radošā rotaļlieta bērniem ietver 4 minionus, nelielu rotaļu auto, kā arī piederumus. Tā ir jauka dāvana bērniem no 6 gadu vecuma un Despicable Me 4 faniem.

Vai meklē Minionu LEGO komplektu, mazu rotaļu auto vai aizraujošu dāvanu? Izpēti Minionu banānauto, kurā ir šofera sēdvieta un noņemams dzinējs. Rotaļu auto ietver 4 Minionus un piederumus. Mega Minion Dave var pacelt motoru ar vienu roku un svarcelšanas stieni ar otru. Mel glezno banāna portretu, taču slepenais aģents AVL Minion Tim palido garām ar rotējošām rotora lāpstiņām pie galvas un vadības pulti rokā. Uz zemes ir darba stacija ar īpašiem rīkiem, tostarp rentgenstaru aizsargbrillēm. Tehniķis, Minion Ron maina pamperus pie pārtīšanas galda. Viņam ir nepieciešamas aprīkojums, tostarp netīro pamperu izmešanas pistole. Būvētāji var ļauties digitālam priekam, tuvinot un grozot komplektus lietotnē LEGO Builder.

  • Minionu rotaļlietas bērniem. Iepriecini zēnus un meitenes, kuri fano par filmu Despicable Me 4 , ar šo Minionu un Banānauto rotaļlietu bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Minionu filmas rotaļlietas. Iekļauts rotaļu banānauto ar noņemamu motoru, Minioni Mel, Ron, slepenais aģents AVL Tim un Mega Minion Dave, kā arī daudz piederumu.
  • Minionu rotaļu komplekts radošai būvēšanai. Ar nelielu rotaļu auto bērniem, 4 dažādām Minionu figūrām un veselu lērumu rīku un piederumu, šī Minionu dāvanas ideja ir iespēju pārpilna.
  • Aizraujoši piederumi. Dave svarcelšanas stienis, slepenā aģenta AVL Tim rentgenstaru aizsargbrilles un cepure ar propelleru, Ron pamperu izmešanas pistole, banāns un LEGO® banāna glezna.
  • Minionu dāvanas ideja. Šī aizraujošā rotaļlietabērniem ir lieliska dāvana ikvienam Minionu fanam un bērnam, kurš noskatījies jebkuru no Despicable Me filmām.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuv ināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Vairāk Minionu filmu rotaļlietu bērniem. Ir pieejami papildu LEGO® Despicable Me 4 rotaļu komplekti (jāiegādājas atsevišķi) bērniem, kuri vēlas kolekcionēt, kombinēt un pielāgot Minionu jautrību.
  • Pārnēsājamas Minionu rotaļlietas. Šajā banānauto komplektā ir 136 detaļas, un auto ir 6 cm augsts, 13 cm garš un 4 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē 14_LEGODESPICABLE zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75580 LEGO® Despicable Me Minioni un banānauto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75580 LEGO® Despicable Me Minioni un banānauto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75580 LEGO® Despicable Me Minioni un banānauto

Kods: 4040101-7397
Svītrkods: 5702017590462
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav