+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izdzīvo dramatisko sižeta saasinājumu no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas ar šo Diorāmu: imperatora troņa zāle (75351). Tajā ir daudz autentisku detaļu, tostarp Death Star loga elements, kas radīts īpaši šim komplektam, un Imperatora Palpatine rotējošais tronis. Iemūžini darbību ar Darth Vader un Luke Skywalker LEGO minifigūrām un to gaismas zobeniem, un Imperatoru Palpatine un viņa abiem zibens šautru elementiem. Šo būvēšanas un apskates modeli papildina plāksnīte ar slavenu Luke citātu (““I am a Jedi, like my father before me.”) un plāksnīte ar filmas “Zvaigžņu kari: Džedi atgriešanās” 40. gadadienas logo.

Jautrības galaktika

Šī ir daļa no LEGO Star Wars™ komplektu kolekcijas pieaugušajiem, kura ietver citas būvējamas diorāmas, kas ataino leģendāras ainas un ir lieliska dāvana sav pašam un citiem pieaugušajiem Zvaigžņu karu faniem.

LEGO Builder

Ar lietotni LEGO Builder ir viegli organizēt pamācības un turēt tās rokas stiepiena attālumā. Lieto lietotni, lai pietuvinātu modeļus un grozītu tos trīs dimensijās, un sekotu līdzi savam progresam.

  • Sazinies ar saviem radošajiem spēkiem — Notver Darth Vader un Luke Skywalker gaismas zobenu dueļa noskaņu no filmas “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” ar Imperatora troņa zāles diorāmas komplektu (75352).
  • Ainas atdzīvinās 3 LEGO minifigūras — Darth Vader un Luke Skywalker, katra ar gaismas zobenu, un Imperators Palpatine ar 2 zibens šautru elementiem.
  • Autentiskas detaļas — Apaļš Death Star loga elements, rotējošs tronis, 2 konsoles demonstrēšanai un vēl citi elementi. Komplekts ietver arī plāksnīti ar uzrakstu par “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienu.
  • Papildini savu kolekciju — Šis būvēšanas komplekts ir daļa no kolekcionējamu LEGO Star Wars™ diorāmu modeļu sērijas, kuros atveidotas leģendāras Zvaigžņu karu ainas.
  • Dāvanas ideja pieaugušajiem — Iepriecini pats sevi vai pasniedz šo komplektu ar 807 detaļām kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu pieaugušam Zvaigžņu karu triloģijas fanam vai LEGO Star Wars diorāmu kolekcionāram.
  • Būvē un izliec apskatei — Šis būvējamais Star Wars™ modelis ir aptuveni 17 cm augsts, 21 cm plats un 17 cm dziļš.
  • Aplūko pilnu ainu. Lietotne LEGO Builder ir ērta iespēja saglabāt būvēšanas instrukcijas un izsekot līdzi modeļiem, kā arī izmantot tālummaiņas rīkus un pagriezt modeļus 3 dimensijās.
  • No tāltālas galaktikas tieši tavās rokās — LEGO Star Wars™ komplekti pieaugušajiem ir veidoti tādiem cilvēkiem kā tu, kam patīk radoši, praktiski hobiji atpūtai no ikdienas.
  • Garantēta kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļasatbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu viegli un droši savienojamas.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75352_lifestyle-6454aca6561e2.jpg

Izdzīvo leģendāru ainu no Star Wars™ sāgas

Izmanto spēku, lai atveidotu Darth Vader un Luke Skywalker gaismas zobenu dueli no filmas “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās”.

75352_hero-6454acba0a25a.jpg

Veido savu kolekciju

Komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvējamu, dekoratīvu diorāmu modeļu sērijas, kuros redzami leģendāri Star Wars™ mirkļi.

75352_build-6454acdb3b39e.jpg

Aizraujoša, gandarījumu raisoša un radoša būvēšana

Kastē un lietotnē LEGO Builder atrodamās vienkāršās, ilustrētās instrukcijas palīdzēs katrā būvēšanas solī.

75352_inthebox-6454acea4b2d2.jpg

Dāvana, kas rosinās nostalģiskas atmiņas

Palutini sevi vai iepriecini kādu Star Wars™ fanu ar šo filmas “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienas komplektu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75352 LEGO® Star Wars™ Diorāma: imperatora troņa zāle – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75352 LEGO® Star Wars™ Diorāma: imperatora troņa zāle.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75352 LEGO® Star Wars™ Diorāma: imperatora troņa zāle

Kods: 4040101-6368
Svītrkods: 5702017421360
8049
11499
80,49 €
114,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav