+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pagodini uzticamo kareivi ar šo kolekcionējamo LEGO Star Wars™ būvēšanas un apskates modeli pieaugušajiem "Klonu komandiera Cody™ ķivere" (75350). Baudi mierpilno gandarījumu, ko sagādā iespēja atveidot ikoniskā tēla valkātās ķiveres īpatnējās kontūras no filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari”. Interesanto dekorāciju papildina no klucīšiem būvēts statīvs ar nosaukuma plāksnīti.

Lieliska dāvana

Lieliska dāvana sev vai citiem pieaugušiem “Zvaigžņu karu” faniem un pieredzējušiem LEGO būvētājiem. Sarežģīto būvējamo komplektu papildina detalizētas instrukcijas, kas pievienotas kārbā, kā arī pārskatāmas instrukcijas lietotnē LEGO Builder

Galaktika tavās rokās

Šis stāsts sākās sensenos laikos tāltālā galaktikā. Tagad sāga turpinās tavā istabā ar LEGO Star Wars™ komplektiem, kas paredzēti pieaugušajiem. Iepazīsti aizraujošo komplektu klāstu, tostarp citas ķiveres (2023. gada marta jaunumi), ko pievienot savai kolekcijai.

  • Klonu komandiera Cody ķivere (75350). Fokusē savu radošumu un būvē detalizēto LEGO Star War būvēšanas un apskates modeli, kas atveido CC-2224 klonu komandiera Cody ķiveri.
  • Paredzēts apskatei. Izdzīvo vēlreiz filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari” ainas, atveidojot klonu komandiera Cody ķiveri, un novieto uz klucīšu statīva ar iespiestu nosaukuma plāksnīti.
  •  Veido savu kolekciju. Šis kolekcionējamais būvēšanas komplekts ir daļa no LEGO Star Wars™ būvēšanai un apskatei paredzētu ķiveru modeļu sērijas.
  •  Dāvanas ideja. Iepriecini pats sevi vai pasniedz šo komplektu ar 776 detaļām kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu pieaugušam “Zvaigžņu karu” fanam, pieredzējušam LEGO būvētājam vai LEGO Star Wars ķiveru kolekcionāram.
  • Kompakts un vizuāli iespaidīgs. Kolekcionējamā Klonu komandiera Cody ķivere ir aptuveni 21 cm augsta, 12 cm plata un 14 cm dziļa.
  • "Soli pa solim" instrukcijas. Atrodi ilustrētas instrukcijas kārbā un lietotnē LEGO Builder.
  • No tāltālas galaktikas tieši tavās rokās. LEGO Star Wars komplekti pieaugušajiem ir veidoti tādiem cilvēkiem kā tu, kam patīk radoši, praktiski hobiji atpūtai no ikdienas.
  • Izcila kvalitāte. LEGO klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75350_lifestyle-6454ac2c15736.jpg

Godini lojālo klonu maršalu komandieri

Atveido kaujai gatavo klonu komandieri Cody no klucīšiem būvētajā “Zvaigžņu kari: Klonu kari” modelī, ko izrādīt savās mājās.

75350_hero-6454ac34ce9f6.jpg

Radītas izlikšanai apskatei

Šī klonu komandiera Cody™ ķivere ar būvējamu demonstrēšanas pamatni ir vairāk nekā 21 cm augsta.

75350_build-6454ac427b315.jpg

Būvē ar prieku, izrādi ar lepnumu

Kastē un lietotnē LEGO Builder atrodamās vienkāršās instrukcijas palīdzēs katrā radošā piedzīvojuma solī.

75350_inthebox-6454ac5ad674b.jpg

Veido savu kolekciju

Komplekts ietilpst kolekcionējamā, būvēšanai un demonstrēšanai paredzētā LEGO Star Wars™ ķiveru modeļu sērijā pieaugušajiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75350 LEGO® Star Wars™ Klonu komandiera Cody™ ķivere – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75350 LEGO® Star Wars™ Klonu komandiera Cody™ ķivere.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75350 LEGO® Star Wars™ Klonu komandiera Cody™ ķivere

Kods: 4040101-6197
Svītrkods: 5702017421353
5809
8299
58,09 €
58,09 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav