+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var izspēlēt Mandalorian Fang Fighter un TIE Interceptor cīņas ar šo LEGO "Star Wars: The Mandalorian” no klucīšiem būvēto rotaļu komplektu (75348). Tas ietver Fang Fighter, kurš debitēja populārā Disney+ seriāla 3. sezonā, un klasisko TIE Interceptor. Katram ir atverama minifigūras kabīne un 2 šautenes ar atsperes mehānismu, un Fang Fighter ir ieroču glabāšanas nodalījums. Komplekts ir lieliska ideja dāvanai bērniem no 9 gadu vecuma, un tas ietver arī 3 LEGO minifigūras ar ieročiem, tostarp Mandalorian ar tumsas zobenu (jauns dizains 2023. gada maijā), kā arī jauno R2-E6 LEGO droīda figūru.

Palīdzīga roka

Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar iespēju pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Radošuma galaktika

Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido “Zvaigžņu karu” pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. Izzini tos un atklāj citus būvēšanas komplektus, kas iepriecinās fanus neatkarīgi no vecuma.

  • Mandalorian Fang Fighter pret TIE Interceptor (75348) — Iedvesmo bērnus izspēlēt “Star Wars: The Mandalorian” 3. sezonu un izveidot pašiem savus piedzīvojumus ar būvējamiem zvaigžņu kareivju modeļiem.
  • 3 LEGO minifigūras — Mandalorian ar tumsas zobenu, Mandalorian flotes komandieris ar blasterpistoli un reaktīvo pacēlāju, TIE pilots ar blasterpistoli, kā arī R2-E6 LEGO droīda figūra.
  • Mandalorian Fang Fighter — Ietver atveramu minifigūras kabīni, ieroču glabāšanas nodalījumu un 2 šautenes ar atsperes mehānismu
  • TIE Interceptor — Ietver atveramu minifigūras kabīni un augšējo lūku, kā arī 2 šautenes ar atsperes mehānismu.
  • Dāvana būvētājiem no 9 gadu vecuma — Pasniedz šo LEGO būvēšanas komplektu ar 957 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu “Star Wars: The Mandalorian” faniem.
  • Rotaļlietas spēlēm un apskatei — Fang Fighter aptuvenie izmēri: augstums 4 cm, garums 26 cm, platums 24 cm
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder palīdz organizēt būvēšanas pamācības un turēt tās rokas stiepiena attālumā, kā arī pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem — Ar LEGO Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie fani var atveidot atmiņā paliekošas ainas, radīt jaunus stāstus vai izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Nemainīga kvalitāte — LEGO klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tos var viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75348_lifestyle-64e83c0812124.jpg

2 lieliski zvaigžņu kareivji spraigām rotaļām

Atveido leģendārās “Star Wars: The Mandalorian” 3. sezonas kaujas ar būvējamo Mandalorian Fang Fighter un TIE Interceptor modeli.

75348_hero-64e83c1213ba4.jpg

Būvē, rotaļājies un izliec apskatei

Zvaigžņu kareivju interesantās funkcijas raisīs bērnu iztēli, un modeļi lieliski izskatīsies arī izlikti apskatei.

75348_build-64e83c1f5b1f4.jpg

Palīdzīga roka

Paspilgtini mazo būvētāju radošo pieredzi ar lietotni LEGO® Builder, kura ļauj pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.

75348_inthebox-64e83c2fc9c12.jpg

Lieliska dāvana bērniem

Augstas kvalitātes būvējamā rotaļlieta būs lieliska dāvana svētkos jaunajiem “Star Wars: The Mandalorian” faniem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75348 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Fang Fighter pret TIE Interceptor™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75348 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Fang Fighter pret TIE Interceptor™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75348 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Fang Fighter pret TIE Interceptor™

Kods: 4040101-6364
Svītrkods: 5702017421339
8049
11499
80,49 €
80,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav