+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izveido fantastisku LEGO® klucīšu variantu leģendārai vietai Super Mario™ visumā ar komplektu Dry Bowser pils kaujas paplašinājuma maršruts (71423). Spēlētāji var izpētīt pili ar figūrām LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ vai LEGO® Luigi™ (nav iekļautas). Komplekts ietver atveramu ieeju Bowser žokļa formā, pacēlāju, ar ko izglābt Violeto Toadu no lamatām un apgāzt Dry Bowser, pleznas, ar ko uzveikt Kaulu augu-piraiju un Kaulu Gumbu, Magmaargh uzbrukuma funkciju, sporta zāli, slepenu ieeju, slepenu stratēģijas telpu, atslēgas bloku un dārgumu lādes bloku. Ievēro: mijiedarbīgai spēlei nepieciešams sākuma maršruts 71360, 71387 vai 71403.

Izcila dāvana

Šis rotaļu komplekts ir lieliska ideja dāvanai bērniem no 8 gadu vecuma un tas ietver 5 LEGO® Super Mario™ varoņus. Lejupielādē LEGO Super Mario lietotni, kurā atradīsi būvēšanas pamācības, iedvesmojošus padomus un citas lietas.

Kolekcionējami rotaļu komplekti

Ar LEGO Super Mario sākuma maršrutiem un paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un izveidot unikālus līmeņus monētu vākšanas rotaļām daudzu stundu garumā.

  • Detalizēts Dry Bowser pils kaujas paplašinājuma maršruts (71423). Bērni var atveidot leģendāro Super Mario™ lokāciju no klucīšiem būvētajā LEGO® Super Mario™ pasaulē un izspēlēt monētu vākšanu.
  • 5 LEGO® Super Mario™ varoņi. Dry Bowser, Magmaargh, Kaulu Augs-piraija, Kaulu Gumba un Violetais Toads.
  • Glābšanas misija. Izpēti pili ar LEGO® Peach™, LEGO® Mario™ vai LEGO® Luigi™ (figūras nav iekļautas) un pielieto pacēlāju, lai izglābtu Violeto Toadu no lamatām, un apgāztu Dry Bowser.
  • Uzbūvē aizraujošu līmeni. Komplektā ir iekļauts Kaulu Augs-piraija un Kaulu Gumba, Magmaargh uzbrukuma funkcija, sporta zāle, slepenā ieeja, stratēģiju telpa, atslēgas bloks un dārgumu lādes bloks.
  • Ideja dāvanai bērniem no 8 gadu vecuma. Uzdāvini šo komplektu ar 1 321 detaļu dzimšanas dienā vai svētkos dāvana bērniem, kam jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais LEGO® Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  • Pārbūvē un savieno. Šis modulārais komplekts pamata konfigurācijā ir aptuveni 27 cm augsts, 46 cm plats un 31 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  • Būvēšana ar lietotnes palīdzību. Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kurā atradīsi būvēšanas instrukcijas, radošus padomus un citas aizraujošas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir norādīts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Iedvesmo bērnus radošumam. Kolekcionējamie LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā monētu vākšanas prieku un neierobežotus radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71423_lifestyle-669770f8b539e.jpg

Izglāb Violeto Toadu no Dry Bowser!

Bērni var izveidot ikonisko Super Mario™ atrašanās vietu un cīnīties ar skeletveidīgajiem ienaidniekiem ar šo LEGO® Super Mario™ paplašinājuma komplektu.

71423_hero-66977101571c4.jpg

Pievieno sākuma komplektu (jāiegādājas atsevišķi)

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts (71360 ar LEGO® Mario™, 71387 ar LEGO® Luigi™ vai 71403 ar LEGO® Peach™).

71423_inthebox-6697710bd9265.jpg

Lieliska dāvana radošiem bērniem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus līmeņus ar citiem LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER MARIO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowser pils kaujas paplašinājuma maršruts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowser pils kaujas paplašinājuma maršruts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71423 LEGO® Super Mario™ Dry Bowser pils kaujas paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6481
Svītrkods: 5702017415758
8820
12600
88,20 €
88,20 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav