+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Pamodini bērnu piedzīvojumu garu ar LEGO® City Džungļu pētnieka bezceļu automašīnas būvēšanas komplektu (60426) bērniem no 6 gadu vecuma. Šis aizraujošais rotaļu transportlīdzeklis ar izturīgajām riepām un noņemamo kameras statīvu aizvedīs tevi pašā tīģeru safari džungļu sirdī. Komplektā ir iekļauta arī džungļu alas aina, rotaļu drons, 3 pētnieku minifigūras un tīģera figūra stāstu veidošanai un radošām rotaļām.

Šajā LEGO džungļu rotaļlietā bērniem iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City komplekti ir lieliskas dāvanas bērniem svētkos un dzimšanas dienās. Tie piedāvā aizraujošus transportlīdzekļus, reālistiskas struktūras un jaukus personāžus, kas iedvesmo iztēles bagātām spēlēm bez robežām. Bērni var pievienot šo LEGO City rotaļlietu komplektu citiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta, paplašinot rotaļu iespēju pasauli.

  • Rotaļu auto džungļu tematikā. Iepriecini mazo savvaļas dabas entuziastu ar šo LEGO® City Džungļu pētnieka bezceļu auto rotaļu komplektu zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Kas ir kārbā? Šis LEGO® džungļu pētnieka rotaļu komplekts ietver visu, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu bezceļu auto, džungļu alas ainu, 3 piedzīvojumu meklētāju minifigūras un LEGO tīģera rotaļu figūru.
  • Uzbūvējama rotaļlieta radošām spēlēm. Bērni nododas aizraujošai būvēšanai un tad izpēta iztēli raisošo tīģeru safari, pa kuru piedzīvojumos ved džungļu auto.
  • Rotaļlieta par dabu ar aizraujošiem piederumiem. Šis bērnu rotaļlietu komplekts ietver LEGO® minifigūru piederumus izlikšanās spēlēm, tostarp rotaļu karti, binokli, kameru un rāciju.
  • LEGO® dāvanas ideja bērniem no 6 gadu vecuma. Uzdāvini šo LEGO City rotaļu komplektu par džungļu tēmu kā ikdienas vai svētku dāvaniņu bērniem, kuriem patīk rotaļu transportlīdzekļi.
  • Iekļauts kombinējams kartes elements. Šajā komplektā iekļauto rotaļu karti savieno ar kartēm no 3 citiem rotaļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) un radi LEGO® City džungļu ceļvedi.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas rosina būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 314 detaļām ir automašīna, kas ir 11 cm augsta, 15 cm gara un 6 cm plata.

60426_lifestyle-668bce6dbe838.jpg

LEGO® City džungļu piedzīvojumi!

Iepriecini mazo savvaļas dabas entuziastu ar šo LEGO® City Džungļu pētnieka bezceļu automašīnas rotaļu komplektu.

60426_hero-668bce76d0c28.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 6 gadu vecuma

Bērni var izbaudīt aizraujošu būvēšanas pieredzi un tad doties aizraujošos safari piedzīvojumos bezceļu kravas automašīnā.

60426_build-668bce8e296c3.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

60426_60437_60424_inthebox-668bce995164a.jpg

Atklāj vairāk rotaļu komplektu!

Apvieno šo būvēšanas komplektu ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60426 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka bezceļu automašīna – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60426 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka bezceļu automašīna.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60426 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka bezceļu automašīna

Kods: 4040101-7268
Svītrkods: 5702017586014
2559
3199
25,59 €
31,99 €
-20% noteiktām rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-10-14
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav