+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Palutini savu mazo savvaļas dabas entuziastu ar LEGO® City rotaļlietu komplektu "Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija" (60424) bērniem no 6 gadu vecuma. Bērni var pievienoties bezbailīgam pētniekam aizraujošos džungļu piedzīvojumosizturīgā visurgājējā. Šis komplekts ietver arī džungļu ainu, pētnieka minifigūru un sarkanās pandas figūru radošām rotaļām un stāstu veidošanai.

Šajā LEGO džungļu rotaļlietā bērniem iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lie totnē LEGO Builder – digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City komplekti ir lieliskas dāvanas bērniem svētkos un dzimšanas dienās. Tie piedāvā aizraujošus transportlīdzekļus, reālistiskas struktūras un jaukus personāžus, kas iedvesmo iztēles bagātām spēlēm bez robežām. Bērni var pievienot šo LEGO City rotaļlietu komplektu citiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta, paplašinot rotaļu iespēju pasauli.

  • Pētnieku piedzīvojumu rotaļu komplekts. Iepriecini mazo savvaļas dabas entuziastu ar šo LEGO® City bērnu rotaļu komplektu "Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija" bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Šajā džungļu rotaļlietāir viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu LEGO® visurgājēju, džungļu ainu, kā arī pētnieka minifigūra un sarkanās pandas figūra.
  • Uzbūvējama rotaļlieta bērniem, kam patīk radošas rotaļas. Bērni nododas aizraujošai būvēšanai un tad pievienojas pētniekam visurgājējā, lai dotos jaukos piedzīvojumos brīvā dabā.
  • LEGO® minifigūru piederumi. Šis sarkanās pandas rotaļlietu komplekts ietver aizraujošus piederumus lomu spēlēm, tostarp rotaļu kompasu, rāciju, kameru un drukātas kartes elementu.
  • Radoša dāvana bērniem. Šī būvējamā LEGO® City rotaļlieta ir aizraujoša svētku vai ikdienas dāvana zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Iekļauts kombinējams kartes elements. Šajā komplektā iekļauto rotaļu karti savieno ar kartēm no 3 citiem rotaļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) un atklāj LEGO® City džungļu ceļvedi.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas rosina būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 92 detaļām ir visurgājējs, kas ir 5 cm augsts, 9 cm garš un 5 cm plats.

60424_lifestyle-668bcbc7a1fb9.jpg

LEGO® City pētnieka rotaļu komplekts

Palutini mazo dabas entuziastu ar šo būvēšanas komplektu LEGO® City Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija.

60424_hero-668bcbda971ae.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 6 gadu vecuma

Bērni izbauda interesantu būvēšanas pieredzi un tad dodas aizraujošos piedzīvojumos brīvā dabā.

60424_build-668bcbeb897fe.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

60424_inthebox-668bcbfc9b44b.jpg

Radoša dāvana bērniem

Pārsteidz mazo piedzīvojumu meklētāju ar šo aizraujošo rotaļu komplektu zēniem un meitenēm, kuriem patīk radošas rotaļas.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60424 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60424 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60424 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka visurgājējs: sarkanās pandas misija

Kods: 4040101-7285
Svītrkods: 5702017585222
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% noteiktām rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-10-14
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav