+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pārsteidz savu topošu celtnieku ar rotaļu LEGO® City Dzelteno ekskavatoru (60420) bērniem no 8 gadu vecuma. Šis reālistiskais rotaļu ekskavators ir gluži kā īsts – tam ir kāpurķēdes, daudzpusīga izlice un vadītāja kabīne, ko var grozīt 360°. Komplektā ir iekļautas arī 2 kordona barjeras un vadītāja, celtnieka un arhitekta minifigūras iztēles bagātām lomu spēlēm un stāstu veidošanai.

Šajā rotaļu auto būvēšanas komplektā bērniem ir iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City komplekti ir lieliskas dāvanas bērniem svētkos un dzimšanas dienās. Tie piedāvā aizraujošus rotaļu transportlīdzekļus, reālistiskas struktūras un jaukus personāžus, kas iedvesmo iztēles bagātām spēlēm bez robežām. Bērni var pievienot šo LEGO celtniecības transportlīdzekli citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta, paplašinot rotaļu iespēju pasauli.

  • Rotaļu ekskavatora komplekts. Aizraujošu celtniecības transportlīdzekļu fani būs sajūsmā par šo LEGO® City Dzelteno ekskavatoru – būvēšanas komplektu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Šajā LEGO® City komplektā ir rotaļu ekskavators, 2 kordona barjeras un 3 LEGO strādnieku minifigūras aizraujošām rotaļām lomās.
  • Būvējamas rotaļlietas bērniem, kuriem patīk rotaļāties. Šim rotaļu ekskavatoram ir kāpurķēdes, daudzpusīga izlice un vadītāja kabīne, ko var grozīt 360 grādos.
  • Celtniecības laukuma rotaļlieta ar aizraujošiem piederumiem. Šis rotaļu komplekts ietver LEGO® minifigūras piederumus izlikšanās rotaļām, tostarp rotaļu celtniecības projektu, atskaldāmo āmuru un rāciju.
  • Aizraujoša dāvana bērniem svētkos vai dzimšanasdienā. Uzdāvini šo būvējamo LEGO® rotaļlietu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Prieks būvēt digitāli. Lietotnē LEGO® Builder ir šī rotaļu LEGO® ekskavatora būvēšanas instrukcijas un lietotnē bērni var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam un tuvināt, un būvējot grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas rosina būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 633 detaļām ir ekskavatora modelis, kas ir 12 cm augsts, 32 cm garš un 11 cm plats.

60420_lifestyle-668bc2b3854f7.jpg

Rotaļu ekskavatora komplekts

Celtniecības transportlīdzekļu faniem patiks šis rotaļu LEGO® ekskavators, ko papildina daudzas reālistiskas detaļas.

60420_hero-668bc2fed9061.jpg

Iespaidīgai būvēšanai seko rotaļas

Bērni no 8 gadu vecuma var nodoties rotaļu ekskavatora būvēšanai un tad radīt aizraujošus būvniecības projektus.

60420_build-668bc316a8cf4.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

60420_60409_60422_60435_inthebox-668bc32d3b532.jpg

Vairāk komplektu, ko izzināt

Apvieno šo būvēšanas komplektu ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60420 LEGO® City Big Vehicles Dzeltens ekskavators – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60420 LEGO® City Big Vehicles Dzeltens ekskavators.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60420 LEGO® City Big Vehicles Dzeltens ekskavators

Kods: 4040101-7228
Svītrkods: 5702017586939
5099
5999
50,99 €
59,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav