+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Dalies priekā par leģendārām filmām ar šo Karaļa Lauvas – Mazā Simbas (43247) LEGO® ǀ Disney dzīvnieka būvēšanas komplektu. Šis komplekts cildina Karaļa Lauvas 30. dzimšanas dienu, un tas ietver Simbas dzīvnieka figūru ar kustīgu galvu, tādēļ modeli var izlikt apskatei dažādās pozās. Šī relaksējošā nodarbe pieaugušajiem ir aizraujoša, nostalģiska dāvana, kurā rast pielietojumu sarežģītākām būvēšanas tehnikām un kas rosina radošumu, kad vietā ieliec pēdējo detaļu un izliec Simbu apskatei.

Šis augstākās kvalitātes LEGO būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir īpašs apskates objekts un tematiska dāvanas ideja pieaugušajiem Karaļa Lauvas faniem, un to var pievienot citiem LEGO ǀ Disney klāsta būvēšanas komplektiem vai būvēt līdztekus komplektam "Karalis Lauva – mazais Simba" (citi komplekti jāiegādājas atsevišķi) un izvērst radošo prieku. Vari izbaudīt intuitīvu būvēšanas pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kas ļaus tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, sekot līdzi savam progresam un saglabāt visus komplektus vienuviet.

  • LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Iepriecini sevi vai ikvienu citu pieaugušo Karaļa Lauvas fanu ar Karaļa Lauvas – mazā Simbas dzīvnieka figūras būvēšanas komplektu, kas rosina nostalģiju un prieku par padarīto.
  • Sviniet pagrieziena punktu. Šis būvēšanas komplekts pieaugušajiem ietver Simbas dzīvnieka figūru klasiskā pozā ar kustināmu galvu, ar ko nosvinēt Karaļa Lauvas 30. jubileju.
  • Radoša būvēšana. Šo Simbas LEGO® ǀ Disney dzīvnieka figūru ar kustīgo galvu var būvēt līdztekus "Karalis Lauva – mazais Simba" draugu komplektam (jāiegādājas atsevišķi) kopā ar mazāku būvētāju.
  • Lai dzirkstī prieks. Šis kolekcionējamais LEGO® būvēšanas komplekts ļauj pieaugušajiem faniem nodoties radošai nodarbei ar būvējamu modeli, kas ļauj izveidot aizraujošu mājas dekoru.
  • Disney dāvana pieaugušajiem. Šī Simbas dzīvnieka figūra ar noņemamu galvu ir nostalģiska dāvana filmas faniem un pārsteigums tev vai citam pieaugušam Disney fanam.
  • Nododies būvēšanai. Izbaudi katru būvēšanas soli ar lietotni LEGO® Builder, kurā vari sekot līdzi savam progresam, tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās un saglabāt visus komplektus vienuviet.
  • Izmēri. Šajā LEGO® būvēšanas komplektā pieaugušajiem ir 1 445 detaļas, un tas ietver uzbūvējamu 29 cm augstu lauvas figūru uz statīva.

43247_lifestyle-668bbb6bee052.jpg

Radošs būvēšanas komplekts “Karaļa Lauvas” faniem

Iegremdējies radošā priekā ar aizraujošu LEGO® ǀ Disney Simba skulptūras būvēšanas komplektu pieaugušajiem, ko var izlikt apskatei.

43247_hero-668bbb7fda4d4.jpg

Svini savu aizraušanos ar “Karali Lauvu”

Izbaudi aizraušanos ar leģendārām filmām un svini “Karaļa Lauvas” jubileju ar augstākās kvalitātes būvējamu apskates modeli.

43247_build-668bbb9287ba1.jpg

Iegremdējies būvēšanas pieredzē

Izbaudi relaksējošu aktivitāti, kas veicina radoša prieka sajūtu, būvējot un novietojot Simbu apskatei.

43247_43243_inthebox-668bbbed86890.jpg

Paplašini radošo prieku ar citiem komplektiem

Atrodi labi papildinošus komplektus jaunajiem faniem vai citus komplektus LEGO® ǀ Disney klāstā (visi jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43247 LEGO® Disney™ Specials Karalis Lauva – mazais Simba – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43247 LEGO® Disney™ Specials Karalis Lauva – mazais Simba.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43247 LEGO® Disney™ Specials Karalis Lauva – mazais Simba

Kods: 4040101-7289
Svītrkods: 5702017591940
13950
15500
139,50 €
155,00 €
-10% rotaļlietām, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-11-04
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav