+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

"Ledus sirds" fani un bērni no 6 gadu vecuma var doties nebeidzamās rotaļās ar detalizēto LEGO® ǀ Disney Frozen Elzas ledus pils (43244) būvējamo rotaļu dāvanu. Kārbā atradīsi trīsstāvīgu pili ar kustīgām grīdām, kas atver maģiskās durvis, griestulustru, 2 guļamistabas, Elzas studiju ar galdu, kur viņa var pētīt ledus kristālus, balkonu, uzbūvējamas kamanas un vairākus stāstu sākšanas elementus. Šis būvēšanas komplekts bērniem ietver arī Elzas, Annas un Kristofa LEGO ǀ Disney minilellītes figūras, kā arī Olafa LEGO ǀ Disney sniegavīra figūru un ziemeļbriežu mazuļa LEGO ǀ Disney dzīvnieka figūru.

Šis būvējamais rotaļu komplekts bērniem no 7 gadu vecuma palīdz stiprināt viņu pārliecību, radot jaunus stāstus. Tas ir radīts iespaidīgs un saderīgs ar citiem LEGO būvēšanas komplektiem bērniem, un LEGO ǀ Disney būvēšanas rotaļlietām (jāiegādājas atsevišķi) klāstā. Bērni var arī izbaudīt vieglu un intuitīvu būvēšanas pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kurā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Būvējama rotaļlieta. Iedvesmo meitenes un zēnus no 6 gadu vecuma ar šo Elzas ledus pils būvēšanas komplektu un ļauj bērniem iztēloties un izspēlēt pašiem savus radošos stāstus.
  • Disney "Ledus sirds" pils. Šī Disney Frozen rotaļlieta ietver trīsstāvīgu ledus pili ar torni, Elzas, Annas un Kristofa LEGO® ǀ Disney minilellītes figūrām un Olafa LEGO ǀ Disney sniegavīra figūru.
  • Atver pils durvis. Pastum vai pavelc grīdu/kāpnes, lai atvērtu un aizvērtu maģiskās pils durvis, vai radi aizraujošas rotaļu iespējas ar kamanām, Elzu, Annu, Kristofu, Olafu un ziemeļbriežu mazuli.
  • Filmas iedvesma LEGO® būvēšanas komplektā. Iepriecini Disney fanus ar pils krītošo lustru, ko var iekustināt pagrūžot, un citiem radošiem stāstu sākšanas elementiem šajā detalizētajā būvēšanas komplektā.
  • Dāvanas bērniem no 6 gadu vecuma. Aizraujoša Disney Frozen dāvana meitenēm, zēniem un filmas mīļotājiem no 6 gadu vecuma, kam patīk Elza, Anna un negaidīti piedzīvojumi, kuri aizsāk rotaļas.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder rāda mazajiem ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Attīsti dzīvē noderīgas prasmes. Ar 3 LEGO® ǀ Disney minilellītes figūrām un trīsstāvu pils fasādi šis būvēšanas komplekts rosina radošas rotaļas un attīsta dzīvē noderīgas prasmes caur jautrību.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 630 detaļas, un ledus pils ir 36 cm augsta, 27 cm plata un 14 cm dziļa.

43244_lifestyle-668bb6e4efb0d.jpg

Pils būvēšanas komplekts Disney “Ledus sirds” faniem

Jautra būvēšanas rotaļlieta LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplektu faniem, kuriem patīk Disney “Ledus sirds” filmas un īsfilmas.

43244_hero-668bb6f438d44.jpg

Bezgalīgas stāstu un rotaļu iespējas

Bērni saņem pils būvēšanas rotaļlietu ar istabām un iespējām, kas piešķir burvību rotaļām, un 5 tēlus jautrām lomu spēlēm.

43244_build-668bb74b8663f.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

43244_inthebox-668bb75b9b451.jpg

Piemērots rotaļām un apskatei

3 līmeņu ledus pils ar torni, atveramām durvīm un 5 LEGO® ǀ Disney Frozen tēliem, ko izlikt apskatei pēc rotaļām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43244 LEGO® Disney Frozen Elzas ledus pils – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43244 LEGO® Disney Frozen Elzas ledus pils.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43244 LEGO® Disney Frozen Elzas ledus pils

Kods: 4040101-7256
Svītrkods: 5702017591933
9999
12499
99,99 €
124,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav