+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērnus un Disney Ērkšķrozītes fanus no 7 gadu vecuma sagaida aizraujoši stāsti, būvējot šo LEGO® ǀ Disney Princess Malefisentas pūķa formas (43240) rotaļu komplektu. Būvējamais komplekts ir aizraujoša Disney dāvana, un tajā ir tilta nodalījums ar torņiem un vieta gultai, griežams vērpjamais ratiņš un citi rotaļu sākšanas elementi. Iekļautas Auroras un Prinča Filipa LEGO ǀ Disney minilellītes figūras, Semsona LEGO ǀ Disney zirga figūra un LEGO ǀ Disney pūķa figūra ar kustināmu galvu, kājām un asti, un salokāmiem spārniem.

Šis būvējamais rotaļu komplekts bērniem no 7 gadu vecuma palīdz stiprināt viņu pārliecību jaunu stāstu radīšanas laikā. To ir viegli paņemt līdzi, dodoties ciemos, un apvienot ar citiem LEGO būvēšanas komplektiem bērniem, kā arī citām LEGO ǀ Disney būvējamajām rotaļlietām (jāiegādājas atsevišķi) no klāsta. Bērni var gūt arī vieglu un intuitīvu būvēšanas pieredzi ar lietotni LEGO Builder. Viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekotlīdzi savam progresam.

  • Būvējams rotaļu pūķis bērniem. Uzdāvini meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma šo Malefisentas Pūķa formas būvējamo rotaļu komplektu, lai viņi varētu izspēlēt paši savus Ērkšķrozītes stāstus.
  • Kustīgs modelis. Kustīgs, uzbūvējams rotaļu pūķis ar salokāmiem spārniem, tiltu un torņa daļu, Auroras un Prinča Filipa LEGO® ǀ Disney minilellītes figūras un LEGO® ǀ Disney zirga figūra.
  • Aizraujošs būvēšanas komplekts bērniem. Uzbūvējamais tilts ar smailēm ietver gultu Aurorai un vērpjamo ratiņu, kas kustina vīteņaugus, kad tiek griezts, bruņu tērpu, zizli un citus rotaļu sākšanas elementus.
  • Ērkšķrozītes būvējamā rotaļlieta. Šis LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplekts ļauj faniem radīt pašiem savu stāstu par Ērkšķrozīti un izspēlēt labākas ainas no filmas atkal un atkal.
  • Dāvana filmas faniem un bērniem. Uzbūvējams rotaļu komplekts meitenēm, zēniem un Disney faniem no 7 gadu vecuma, ar uzbūvējamu pils tilta daļu, kustīgu pūķi un 2 labi zināmiem filmas personāžiem.
  • Palīdzīga roka. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Attīsti dzīvē noderīgas prasmes. 2 LEGO® ǀ Disney minilellītes figūras, kustīga LEGO® ǀ Disney pūķa figūra un LEGO ǀ Disney zirga figūra palīdz caur rotaļām rosināt radošas rotaļas un dzīvē noderīgas prasmes.
  • Izmēri. Šis būvēšanas komplekts ar 583 detaļām bērniem ietver kustīgu LEGO® ǀ Disney pūķa figūru, kas ir 18 cm augsta.

43240_lifestyle-668bb3cfd388d.jpg

Filmu piedzīvojumi ar būvējamu pūķa rotaļlietu

Iepriecini “Ērkšķrozītes” fanus ar LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplektu bērniem lomu spēlēm, jautrībai un piedzīvojumiem.

43240_hero-668bb3da4799b.jpg

Bezgalīgu stāstu iespēja jautrā būvējamā rotaļlietā

Bērni var izspēlēt lomu spēles no filmas vai radīt jaunus piedzīvojumus, izmantojot būvējamos pazīstamos tēlus un vietas.

43240_build-668bb3ef1e4ec.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

43240_inthebox-668bb40094ccd.jpg

Piedzīvojumu dāvana bērniem no 7 gadu vecuma

Tilta un torņa daļa, kustīga LEGO® ǀ Disney pūķa figūra ar salokāmiem spārniem, 2 LEGO ǀ Disney minilelles un daudz kas cits.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43240 LEGO® Disney Princess™ Malefisentas pūķa forma – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43240 LEGO® Disney Princess™ Malefisentas pūķa forma.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43240 LEGO® Disney Princess™ Malefisentas pūķa forma

Kods: 4040101-7287
Svītrkods: 5702017591926
7224
8499
72,24 €
84,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav