+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Parādi savu aizraušanos ar Disney šajā skatienus tverošajā LEGO® ǀ Disney komplektā "Kamera — veltījums Voltam Disnejam" (43230) pieaugušajiem. Šis detalizētais, kolekcionējamais komplekts ietver senatnīgu filmēšanas “kameru” ar atveramu aizmugurējo paneli, aiz kura ir pārsteigums, kinolenti ar kadriem no 20 vēsturiskām Disney filmām, filmēšanas plāksni ar vietu 3 LEGO ǀ Disney minifigūrām, 2 LEGO dzīvnieku figūras un daudzplakņu kameru ar 3 drukātiem ekrāniem, kas ataino, kā tika veidota Disney īsfilma The Old Mill (“Vecās dzirnavas”). Komplektā ietilpst arī griežams rokturis, kompendijs un lēcas, ko var pagriezt kā senlaicīgā kinokamerā, kā arī filmēšanas plāksnes kustināma apakšējā daļa.
Veltījums Disney simtgadei
Šis izcilais LEGO ǀ Disney komplekts ir radīts kā daļa no Disney simtgades svinībām, un tajā ir iekļauti divi labi zināmi varoņi, un divi atpazīstami dzīvnieki no leģendārām Disney filmām, kā arī LEGO ǀ Disney Volta Disney minifigūra. Šis komplekts ir unikāla, kolekcionējama dāvana, ko izlikt apskatei.
  • Radošs prieks. Iepriecini jebkuru fanu no 18 gadu vecuma, kam patīk viss par un ap Disney, un sagādā pārsteigumu, kas iedvesmos viņa iztēli un piepildīs kvēlāko vēlēšanos, pasniedzot šo LEGO® ǀ Disney komplektu "Kamera — veltījums Voltam Disnejam" (43230).
  • Būvē un izliec apskatei. Šis piemiņlietām bagātais komplekts sastāv no 811 detaļām, no kurām var izveidot dažādas atšķirīgas lietas, tostarp senlaicīgu kinokameru un filmēšanas plāksni ar daudzplakņu kameru.
  • Leģendāri varoņi. Komplektā ir iekļautas trīs LEGO® ǀ Disney minifigūras: Disney Mikipele, Minnija un Volts Disnejs, kā arī Bembija un Dambo LEGO dzīvnieku figūras.
  • Radošs projekts. Par šo detalizēto modeli priecāsies ikviens Disney un filmu fans. Radi unikālu apskates objektu ar leģendāro kinokameru, filmēšanas plāksni, daudzplakņu kameru un varoņiem.
  • Klikšķu vērts apskates objekts. Kinokamera ir 37 cm augsta, 21 cm plata un 19 cm dziļa, un kopā ar citiem elementiem tā veidos lielisku apskates objektu, kas parāda tavu aizraušanos.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir komplektā iekļautās būvēšanas pamācības digitāla versija.
  • Ilustrētas instrukcijas. Šo unikālo komplektu papildina izcili kvalitatīvs buklets ar detalizētu informāciju par Disney, kameru, pašu komplektu un instrukcijām, kas tevi pavadīs būvēšanas procesā.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43230_lifestyle-6696482005c1f.jpg

Komplekts fotogrāfijas vai Volta Disneja faniem

Pievienojies Disneja 100. dzimšanas dienas svinībām ar šo radošo LEGO® ǀ Disney komplektu un izbaudi filmu maģiju.

43230_hero-66964834e8202.jpg

Parādi savu mīlestību pret Disneju un filmām

Ļauj kaislībai vaļu ar šo detalizēto komplektu, kurā iekļauta antīka stila filmu kamera, vairākplakņu kamera un vēl vairāk.

43230_build-66964845a6e66.jpg

Izbaudi aizraujošu būvēšanu un radošu prieku

Iegrimsti savā kaislībā un izbaudi Disneja nostaļģiju ar 5 leģendāriem LEGO® ǀ Disney tēliem un 2 filmu “kamerām”.

43230_inthebox-6696485dbe924.jpg

Iespaidīga dāvana tev vai Disney fanam

Kolekcionējams apskates komplekts, kurā iekļauta filma ar 20 vēsturiskiem kinokadriem un 3 drukātiem attēliem no Disneja īsfilmas “Vecās dzirnavas”.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43230 LEGO®Disney™ Specials Kamera — veltījums Voltam Disnejam – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43230 LEGO®Disney™ Specials Kamera — veltījums Voltam Disnejam.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43230 LEGO®Disney™ Specials Kamera — veltījums Voltam Disnejam

Kods: 4040101-6519
Svītrkods: 5702017462530
8120
11600
81,20 €
116,00 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav