+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini Disney fanus no 6 gadu vecuma ar šo būvējamo LEGO® ǀ Disney rotaļu un apskates modeli "Annas un Elzas maģiskais karuselis" (43218). Tajā ir iekļauts karuselis, ko iedvesmojusi Elzas leģendārā ledus pils, kā arī 2 mini kamaniņas, 3 LEGO mikrolellīšu figūras un Disney Olafa figūra. Būvēšanas laikā bērni var nodoties vieglam un intuitīvam piedzīvojumam ar lietotni LEGO Builder. Viņi var tuvināt un rotēt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
Griezies
Šis komplekts bērnos attīsta būvēšanas prasmes un iztēli, kā arī iedvesmo radošām rotaļām ar iemīļotajiem Disney “Ledus sirds” tēliem. Šis būvējamais modelis ir radīts rotaļām un apskatei, un lielākai jautrībai to var pievienot citiem Disney komplektiem (nopērkami atsevišķi).
Svini “Ledus sirds” jautrību
Radīts bērnu jautrībai un radošuma veicināšanai, šis komplekts sevī ietver 4 labi zināmus Disney “Ledus sirds” tēlus: Annu, Elzu, Kristofu un Olafu. Tas ir lielisks īsām ikdienas rotaļām, kā arī aizraujošs pārsteigums vai dāvana Disney faniem.
  • Radošas rotaļas. Uzdāvini Disney “Ledus sirds” fanam vai ikvienam bērnam no 6 gadu vecuma, kam patīk karuseļi, dāvanu, kas iedvesmos maģiskām rotaļām – šo LEGO® ǀ Disney komplektu "Annas un Elzas maģiskais karuselis" (43218).
  • Rotaļām un apskatei. Šis būvējamais rotaļu komplekts ietver karuseli, ko iedvesmojusi ledus pils no Disney filmas “Ledus sirds”, un tajā ir vieta 4 varoņiem, kā arī griešanās funkcija, kā arī 2 mini kamaniņas papildu jautrībai.
  • Labi zināmi varoņi. Šis komplekts ir radīts nebeidzamai lomu spēļu jautrībai un ietver 4 Disney “Ledus sirds” tēlus: Annas, Elzas un Kristofa LEGO® mikrolellīšu figūras, kā arī Olafa LEGO figūru.
  • Lieliska dāvana. Uzdāvini šo komplektu bērniem no 6 gadu vecuma, kuri aizraujas ar Disney filmu “Ledus sirds”, karuseļiem vai iztēli rosinošām spēlēm un stāstu veidošanu. Tā būs lieliska dāvana dzimšanas dienā, citos svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Mazs un gatavs jautrībai. Karuselis ir 17 cm augsts un 9 cm plats, un tas spēj iedvesmot stundām ilgam radošumam, kā arī tikt novietots plauktā vai uz galda līdz nākamajam rotaļu laikam.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Dzīvē noderīgas prasmes. Šis Disney būvējamais komplekts ar 3 LEGO® mikrolellītēm, LEGO figūru un detalizētu karuseļa modeli rosina radošas rotaļas un aizraujošā veidā veicina izkopt dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43218_lifestyle-64c0c2cbc1dec.jpg

Karuselis ar Disney filmas “Ledus sirds” Annu un Elzu

Fani var pievienoties Disney “Ledus sirds” Annai, Elzai, Kristofam un Olafam maģiskā LEGO® karuselī, kas atgādina leģendāro ledus pili.

43218_hero-64c0c2d7d3db2.jpg

Aizraujoša dāvana radošām rotaļām ik dienu

Rosini bērnu iztēli un būvēšanas prasmes un iedrošini radošiem stāstiem ar šo aizraujošo, būvējamo komplektu.

43218_build-64c0c2e4ddeef.jpg

Īpaša dāvana Disney “Ledus sirds” faniem

Šis komplekts iepriecinās bērnus un Disney fanus, rosinās nebeidzamu lomu spēļu jautrību un izskatīsies labi, izlikts apskatei.

43218_inthebox-64c0c2f23edf5.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43218 LEGO® Disney Princess™ Annas un Elzas maģiskais karuselis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43218 LEGO® Disney Princess™ Annas un Elzas maģiskais karuselis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43218 LEGO® Disney Princess™ Annas un Elzas maģiskais karuselis

Kods: 4040101-6400
Svītrkods: 5702017424859
1749
2499
17,49 €
17,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav