+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iedvesmo bērnus izpausties radoši ar šo LEGO® Friends Pludmales kokteiļu kioska (42625) rotaļu ēdiena komplektu bērniem no 6 gadu vecuma. Komplektā ir uzbūvējams kokteiļu kiosks un pludmales bagijs, kā arī LEGO Friends Novas un Niko minilellītes.

Bērni var pagatavot daudz dažādu garšu kokteiļu, apvienojot sastāvdaļas un tad sajaucot tās blenderī. Viņi var izspēlēt stāstu par to, kā Nova un Niko malko dzērienus šūpolēs un tad izpēta apkaimi ar pludmales bagiju. Šis LEGO būvēšanas komplekts ietver daudzus piederumus, kas rosina radošas rotaļas, tostarp ēdienkarti, vējdēli, glābšanas vesti, kameru un ceļa norādes zīmi.

Atklāj vairāk rotaļlietu spēlēm lomās (jāiegādājas atsevišķi) LEGO Friends klāstā, kur atradīsi daudz vairāk draudzības stāstu. Šis komplekts ietver arī lietotni LEGO Builder intuitīvai būvēšanai. Te bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Bērnu rotaļu ēdiena komplekts. Bērni no 6 gadu vecuma var izbaudīt kokteiļu jaukšanu pludmalē ar šo LEGO® Friends Pludmales kokteiļu kioska rotaļlietu, kas ietver 2 minilellītes un bruņurupuča figūru.
  • Jauc dažādu garšu kokteiļus. Radošajās rotaļās ir daudz prieka ar šo LEGO® komplektu, kurā bērni izvēlas sastāvdaļas, saliek tās blenderī un uzjauc gardas kokteiļu kombinācijas.
  • Radi pludmales ainu. Šis komplekts ietver gan uzbūvējamu kokteiļu kiosku, gan pludmales bagiju, kā arī šūpoles, aukstuma vitrīnu un ceļa norāžu zīmi, lai bērni var radīt paši savus, pludmales iedvesmotus stāstus.
  • 2 minilellītes un bruņurupuča figūra. Šajā komplektā ir bruņurupuča figūra, Niko minilellīte un Novas minilellīte ar papildu seju, lai parādītu viņas reakciju, kad viņas acī iekļūst smiltis.
  • Daudz piederumu stāstu veidošanai. Iekļautas sastāvdaļas zemeņu, banānu, apelsīnu, jogurta un zemesriekstu sviesta kokteiļiem, kā arī glāzes, vējdēlis, glābšanas veste un kamera.
  • Dāvanas ideja bērniem. Šis LEGO® būvēšanas komplekts ir aizraujoša dāvanas ideja bērniem, kuriem patīk rotaļu ēdiens un stāsti par draudzību.
  • Izmēri. Komplektā ir 213 detaļas, un kokteiļu kiosks ir 13 cm augsts, 12 cm plats un 4 cm dziļš.

42625_lifestyle-668b9f937aa4e.jpg

Iedvesmo pludmales jautrību ar šo dāvanu

Šis radošais LEGO® Friends komplekts ir lieliska dāvana bērniem, kam patīk lomu spēles, rotaļlietas un stāsti par draudzību.

42625_hero-668b9fc0af6d2.jpg

Jautrība jaunajiem būvētājiem

Jaunie LEGO® būvētāji ar šo LEGO® Friends pludmales kokteiļu kioska komplektu var izbaudīt jautrību un stāstus par draudzību.

42625_build-668b9fd02be3a.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

42625_inthebox-668b9fde76459.jpg

2 minilellītes un bruņurupuča figūra

Iekļautas minilellītes Niko un Nova. Novai ir papildu seja, kas parāda viņas reakciju, kad acīs iekļūst smiltis!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42625 LEGO® Friends Pludmales kokteiļu kiosks – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42625 LEGO® Friends Pludmales kokteiļu kiosks.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42625 LEGO® Friends Pludmales kokteiļu kiosks

Kods: 4040101-7266
Svītrkods: 5702017589435
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav