+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

LEGO® Friends "Piedzīvojumu nometne: mājīgās būdiņas" (42624) rotaļu komplekts bērniem no 7 gadu vecuma ar 3 minilellītēm, lapsu un daudziem rotaļu pārgājienu piederumiem, lai bērni var doties aizraujošos piedzīvojumos.

Šis LEGO rotaļu būvēšanas komplekts bērniem padara rotaļas lomās ļoti jautras. Mazie būvētāji izstāsta stāstu par to, kā draugi Peislija, Zaks un Sky dodas jaukā pārgājienā. Komplektā ir 2 uzbūvējamas nometnes ar jumtiem, ko var viegli noņemt. Bērni tajās ieliek guļammaisus. Tad Zaks un Sky brauc ar kalnu velosipēdiem, kamēr Peislija ar lautu sacer dziesmas. Vakarā bērni atpūšas pie ugunskura, cepot zefīrus un gatavojot tradicionālos pārgājienu našķus – s’mores.

Atklāj vairāk dāvanu ideju bērniem ar LEGO Friends komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kuros ir daudz iespēju reālās dzīves piedzīvojumu izspēlēšanai. Šajā komplektā ir arī lietotne LEGO Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Rotaļu pārgājienu piedzīvojumu komplekts. Šis LEGO® Friends rotaļu komplekts "Piedzīvojumu nometne: mājīgās būdiņas" bērniem no 7 gadu vecuma ietver divas uzbūvējamas pārgājienu nometnes, ugunskuru un piederumus lomu spēlēm.
  • 3 minilellītes un lapsas personāžs. Šis pārgājienu rotaļu komplekts ietver LEGO® Friends varoņus Peisliju, Zaku un Sky, kā arī lapsas personāžu, lai aizraujošās rotaļas sāktos uzreiz.
  • 2 kalnu velosipēdi. Šī mācību rotaļlieta atver radošu iespēju pasauli – bērni ved varoņus piedzīvojumā ar kalnu velosipēdiem un tad atpūšas pie ugunskura.
  • Pārgājienu piederumi stāstiem pie ugunskura. Iekļautas krūzes, karodziņš, lauta, cirvis, lampa, ugunskurs un rotaļu sastāvdaļas zefīriem un našķiem s’mores.
  • Ideja dāvanai bērniem. Šī būvējamā rotaļlieta bērniem ir aizraujoša dzimšanas dienas dāvana meitenēm un zēniem no 7 gadu vecuma, kuriem patīk pārgājienu rotaļas un spēles lomās.
  • Aizraujošs veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam un būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Izmēri. Komplektā ir 437 detaļas, un nometnes un mazās mājiņas modelis ir 15 cm augsts, 17 cm plats un 11 cm dziļš.

42624_lifestyle-668b9f1292661.jpg

Kempinga piedzīvojumu LEGO® komplekts

Šajā aizraujošajā būvējamajā rotaļlietā bērniem ir 3 minilellītes, lapsas figūra un daudz piederumu iztēles bagātām rotaļām.

42624_hero-668b9f23104c7.jpg

Rotaļlieta lomu spēlēm iztēles rosināšanai

Šajā izglītošajā rotaļlietā iekļautas 2 būvējamas kempinga nojumes, ugunskurs un daudz piederumu jautrām lomu spēlēm.

42624_build-668b9f3294940.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

42624_42622_42626_42631_inthebox-668b9f3b98b01.jpg

Vairāk draudzības stāstu

Izpēti daudzus citus LEGO® Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42624 LEGO® Friends Piedzīvojumu nometne: mājīgās būdiņas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42624 LEGO® Friends Piedzīvojumu nometne: mājīgās būdiņas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42624 LEGO® Friends Piedzīvojumu nometne: mājīgās būdiņas

Kods: 4040101-7229
Svītrkods: 5702017589428
3839
4799
38,39 €
47,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav