+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Lai bērni rada aizraujošus okeāna piedzīvojumus ar šo LEGO® Friends Pludmales ūdens motocikla (42623) glābēja rotaļlietu bērniem no 5 gadu vecuma. Komplekts ietver 2 minilellītes, delfīna figūru un piederumus radošām rotaļām.

Šis glābēja LEGO komplekts ietver 2 rotaļu ūdens motociklu piederumus, lai bērni varētu lomās izspēlēt stāstus. Leo pilda glābēja pienākumus un ar tālskati vēro okeānu. Tā ir ideāla vieta arī delfīnu vērošanai. Vēlāk viņš pievienojas draudzenei Kendijai, un draugi sacenšas ar ūdens motocikliem. Uzmanies no nešpetnā krabja, kas lūko pēc saldējumiem!

Atklāj vairāk dāvanu ideju bērniem LEGO Friends pasaulē (jāiegādājas atsevišķi). Tajā ir daudz iespēju stāstu radīšanai, un bērni var izspēlēt reālās dzīves piedzīvojumus. Šajā būvēšanas komplektā ir arī lietotne LEGO Builder, kas ved vieglā un intuitīvā būvēšanas pieredzē. Te bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Glābēja rotaļu būvēšanas komplekts ar 2 minilellītēm un delfīna personāžu. Rosini iztēles bagātas spēles ar šo LEGO® Friends Pludmales ūdens motocikla rotaļlietu bērniem, kurā iekļauti arī piederumi lomu spēlēm.
  • Iekļauti 2 rotaļu ūdens motocikli. Šis glābēju rotaļu komplekts ietver LEGO® Friends varoņus Leo un Kendiju, kā arī 2 ūdens motociklus, lai bērni draugiem var radīt daudzus Hārtleikas pilsētas pludmales stāstus.
  • Mācību rotaļlieta mazajiem būvētājiem. Mazie var trenēt būvēšanas prasmesun tad radīt stāstus, traucoties ar ūdens motocikliem un mēģinot ieraudzīt delfīnu.
  • Iedzīvini stāstu. Šī būvējamā rotaļlieta bērniem ietver piederumus, tostarp sauļošanās krēmu, binokli, gliemežvāku, jūras zvaigzni, glābšanas vesti un glābšanas riņķi, kā arī krabi, kuram patīk čiept saldējumus.
  • Dāvanas ideja bērniem. Šis komplekts ir aizraujoša dāvana ikvienā gadījumā bērniem, kuriem patīk glābšanas rotaļlietas un radošas spēles.
  • Vēl vairāk stāstu par draudzību. Izpēti citas rotaļlietas lomu spēlēm (jāiegādājas atsevišķi) LEGO Friends klāstā, kur bērni var satikt dažādus personāžus un iepazīt daudzas vietas, izspēlējot reālās dzīves piedzīvojumus.
  • Izmēri. Komplektā ir 84 detaļas, un glābēja tornis ir 11 cm augsts, 6 cm plats un 9 cm dziļš.

42623_lifestyle-668b9da533ba0.jpg

Lomu spēļu rotaļlieta jaunajiem būvētājiem

Baudi jautrību! Šajā iztēles bagātajā lomu spēļu rotaļlietā bērniem ir 2 ūdens motocikli, 2 minilellītes, delfīns un krabis.

42623_hero-668b9db350880.jpg

Radi piedzīvojumus okeānā

Attīsti bērnu būvēšanas prasmes, gūstot daudz prieka ar šo LEGO® Friends Pludmales ūdens motociklu rotaļlietu ar glābējiem.

42623_build-668b9dcf3bbd9.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

42623_inthebox-668b9dd957921.jpg

Katru reizi izstāsti jaunu stāstu

Šī LEGO® Friends pludmales ūdens motocikla rotaļlieta bērniem ir papildināta ar piederumiem iztēles bagātām lomu spēlēm.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42623 LEGO® Friends Pludmales ūdens motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42623 LEGO® Friends Pludmales ūdens motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42623 LEGO® Friends Pludmales ūdens motocikls

Kods: 4040101-7282
Svītrkods: 5702017589411
849
999
8,49 €
9,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav