+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedvesmo zēnus un meitenes no 10 gadu vecuma uzbūvēt pašiem savu rotaļu luksusa hiperauto ar LEGO® Technic Koenigsegg Jesko Absolut pelēkā hiperauto būvēšanas komplektu bērniem (42173). Bērnus, kuriem patīk būvējami rotaļu auto modelīši, gaida gandarījumu nesošs uzdevums – visu detaļu salikšana. Turklāt būvēšana ir vien sākums! Šī rotaļlieta cildina vienu no pasaulē ātrākajiem hiperauto, un tai ir daudz iezīmju, ko atklāt auto entuziastiem.

Mazie būvētāji var iepazīt inženierijas konceptus, būvējot kustīgo V8 dzinēju un diferenciāli. Tad viņi var izmēģināt stūrēšanas iekārtu ar noņemamu pogu, kas der auto salona priekšpusē. Šim rotaļu transportlīdzeklim bērniem ir aizraujoša iezīme – durvju sistēma, kas ļauj tās rotēt 90 grādos un kustināt uz ārpusi, gluži kā īstā hiperauto durvis.

Šis LEGO Technic rotaļu auto ir lieliska dāvanas ideja bērniem, kam patīk transportlīdzekļi. Tajā ir iekļauta lietotne LEGO Builder, kas ļauj būvētājiem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.

  • Rotaļu hiperauto bērniem no 10 gadu vecuma. Šis LEGO® Technic Koenigsegg Jesko Absolut pelēkā hiperauto būvēšanas komplekts bērniem ietver autentiskas detaļas, kas iepriecinās mazos transportlīdzekļu fanus.
  • Uzbūvē šī rotaļu hiperauto iezīmes. Būvētāji var izzināt daudzus inženierijas konceptus, saliekot kustīgo V8 dzinēju un diferenciāli un tad izmēģinot stūrēšanas iekārtu.
  • Reālistisks durvju dizains. Modelim ir durvju sistēma, kas ļauj atvērt durvis 90 grādos, tām vienlaikus virzoties uz ārpusi, gluži kā īstajam auto.
  • Dāvana auto entuziastiem. Šis auto būvēšanas komplekts ir lieliska dāvanas ideja bērniem, kam patīk transportlīdzekļi un kas vēlas uzbūvēt vienu no ātrākajiem auto pasaulē.
  • Iepazīšanās ar inženierzinātnēm. LEGO® Technic būvējamo modeļu komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātņu pasauli.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Izmēri. Komplektā ir 801 detaļa, un modelis ir 8 cm augsts, 28 cm garš un 13 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42173 LEGO® Technic Koenigsegg Jesko Absolut pelēks hiperauto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42173 LEGO® Technic Koenigsegg Jesko Absolut pelēks hiperauto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42173 LEGO® Technic Koenigsegg Jesko Absolut pelēks hiperauto

Kods: 4040101-7325
Svītrkods: 5702017584072
5354
6299
53,54 €
62,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav