+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Izveido pats savu šedevru ar šo LEGO® Art gleznas būvēšanas komplektu "Mona Liza" (31213). Mākslas entuziasti var nodoties aizraujošam un priekpilnam projektam, saliekot šo izteiksmīgo un unikālo Leonardo da Vinči mākslas darba interpretāciju pašivai kopā ar draugiem.

Šis mākslas darbs ir dāvana sev pašam vai sienas dekors-dāvana vīriešiem, sievietēm un mākslas cienītājiem. Tam ir zilgana nokrāsa, kas parāda da Vinči lietotās krāsas pirms 500 gadiem, kad krāsa nebija novecojusi. Detaļas ar Mona s Lizas slavenajām acīm var aizvietot ar tukšām detaļām, kas mākslas darbu padara abstraktāku.

Šī Monas Lizas glezna ir ievietota elegantā zelta rāmī un radīta, lai to pieliktu pie sienas. Rāmi var noņemt un izmantot, lai izliktu apskatei citus LEGO mākslas darbus no esošā klāsta. Šis LEGO komplekts pieaugušajiem ietver arī bukletu ar būvēšanas instrukcijām un, noskenējot QR kodu, vari klausīties skaņu celiņu par Monas Lizas mūžīgo šarmu.

  • No klucīšiem būvēta Monas Lizas glezna. Radi pats savu Leonardo da Vinči šedevru ar šo EGO® Art būvēšanas komplektu pieaugušajiem "Mona Liza".
  • LEGO® sienas mākslas darbs. Šī LEGO Monas Lizas interpretācija ir īpaši radīta likšanai pie sienas.
  • Noņemams rāmis. Šis Monas Lizas sienas dekors ir iestiprināts zelta krāsas rāmī, kuru var izmantot, lai izliktu apskatei citus LEGO® Art klāsta mākslas darbus.
  • Mājas dekors ar 2 acu komplektiem. Monas Lizas slavenās acis var samainīt ar tukšām detaļām, lai glezna kļūtu abstraktāka.
  • Dāvana vīriešiem, sievietēm un mākslas mīļiem. Dāvana sev pašam vai sienas dekors-dāvana citiem mākslas entuziastiem, kam patīk saistošas un radošas nodarbes.
  • Cildini šedevru. Šis LEGO® Art komplekts ietver instrukciju bukletu, un vari noskenēt QR kodu, lai noklausītos skaņu celiņu par gleznu un tās mūžīgo šarmu.
  • LEGO® komplekti pieaugušajiem. LEGO Art klāsts dod pieaugušajiem iespēju no klucīšiem uzbūvēt iedvesmojošus mākslas darbus, ko izlikt apskatei mājās vai birojā.
  • Izmēri. Šī Monas Lizas glezna sastāv no 1 503 detaļām, kas simbolizē gadu, kurā Leonardo da Vinči sāka to gleznot, un tā ir 43 cm augsta, 30 cm plata un 4 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31213 LEGO® Art Mona Liza – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31213 LEGO® Art Mona Liza.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31213 LEGO® Art Mona Liza

Kods: 4040101-7292
Svītrkods: 5702017584027
10799
11999
107,99 €
119,99 €
-10% rotaļlietām, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-11-04
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav