+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Izzini savu radošumu ar šo LEGO® būvēšanas komplektu "Modernā māksla" (31210). Radi abstraktu modernās mākslas darbu pēc pasūtījuma, saliekot virkni krāšņu elementu dažādās krāsās, tostarp četrstūrus, trīsstūrus un apļus.

Radi pats savu abstrakto mākslas darbu

Nav nepareizu veidu kā radīt – vienkārši eksperimentē un izbaudi procesu ar bezgalīgām iespējām. Nav iespējams kļūdīties! Komplektā iekļautā būvēšanas pamācība neteiks, ko darīt, taču parādīs iedvesmojošus attēlus un sniegs ieteikumustavam mākslinieciskajam ceļojumam.

Hobiji un rokdarbi pieaugušajiem

LEGO® Art komplekti pieaugušajiem būvētājiem piedāvā iespēju radīt pašiem savu augstākās kvalitātes mākslas darbu, nododoties aizraujošai un gandarījumu sniedzošai būvēšanas pieredzei. Šie komplekti patiks ikvienam mūzikas, mākslas vai filmu entuziastam. Kad tavs mākslas darbs gatavs, izliec to apskatei pie sienas, izmantojot elementu piekāršanai.

  • Izpaudies. Izzini savu radošumu un māksliniecisko pusi, uzbūvējot pats savu abstrakto mākslas darbu ar šo LEGO® būvēšanas komplektu "Modernā māksla" (31210).
  • Unikāls mākslas darbs. Saliec krāšņo, dažādu formu elementu kopumu, kas ietver četrstūrus, trīsstūrus un apļus.
  • Uzbūvē un pārbūvē. Šis abstraktās mākslas būvējamais komplekts piedāvā neierobežotas radīšanas iespējas. Atceries, nav nepareizu veidu, kā būvēt – izbaudi un eksperimentē.
  • Modulārs rāmis. LEGO® būvētāji var iegādāties vēlvienu komplektu "Modernā māksla" un savienot savus mākslas darbus kopā, radot vēl lielāku un iespaidīgāku darbu.
  • Radi un izliec apskatei. Izliec apskatei šo, no 805 detaļām sastāvošo, LEGO® hobiju un rokdarbu projektu pieaugušajiem mājās pie sienas, izmantojot elementu piekāršanai.
  • Dāvana mākslas cienītājiem. Šis LEGO® Art komplekts ir 32 cm augsts un 20 cm plats, un to var dāvināt mākslinieciskiem cilvēkiem dzimšanas dienā vai citos svētkos.
  • Augsta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® būvēšanas klucīši tiek izgatavoti tā, lai būtu vienmēr vienādi, saderīgi un darbotos nevainojami.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas detaļas atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31210_lifestyle-669600566a42f.jpg

Izpaud savu māksliniecisko dabu ar LEGO® klucīšiem

Ienirsti radošumā, veidojot savu abstraktās mākslas darbu ar šo LEGO® Modernās mākslas būvējamo komplektu.

31210_hero-6696006493c7b.jpg

Būvē un pārbūvē mākslas darbus

Ar šo lielisko LEGO® būvējamo komplektu tu vari radīt neskaitāmus abstraktās mākslas darbus.

31210_build-66960073e5696.jpg

Aizraujoša būvēšana

LEGO® faniem patiks veidot šo hobiju un rokdarbu projektu pieaugušajiem un to izstādīt, izmantojot elementu piekāršanai.

31210_inthebox-66960082e3af0.jpg

Lieliska dāvana mākslas mīļotājiem

Pasniedz šo lielisko LEGO® Art komplektu mākslinieciskiem un radošiem cilvēkiem kā dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31210 LEGO® Art Modernā māksla – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31210 LEGO® Art Modernā māksla.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31210 LEGO® Art Modernā māksla

Kods: 4040101-6473
Svītrkods: 5702017415574
4129
5899
41,29 €
41,29 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav