+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Cildini vienu no pasaulē iemīļotākajiem supervaroņiem ar LEGO® Art būvēšanas komplektu "Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks" (31209). Šis unikālais, trīsdimensionālais dekors ir radīts no vairākiem slāņiem LEGO klucīšu, un tajā Zirnekļcilvēks laužas ārpus rāmja. Viņa galvu un pirkstus var novietot dažādās pozīcijās.

Godini komiksu supervaroni

Šis iespaidīgais mākslas darbs ietver vairākas detaļas, kas iepriecinās Zirnekļcilvēka fanus. Fons atveido komiksu grāmatas punktoto drukāšanas tehniku, un tajā ir iekļauti 15 zirnekļi, kas simbolizē komiksu grāmatas “Amazing Fantasy” 15. izdevumu, kas iznāca 1962. gada augustā un kur pirmo reizi parādījās Zirnekļcilvēks. Attēls apakšējā stūrī ietver frāzi “With great power there must also come great responsibility” (“ar lielu spēku jānāk arī lielai atbildībai”).

Nomierinoši LEGO komplekti pieaugušajiem

Radot pats savu mākslas darbu sienai, noskenē QR kodu un klausies īpaši veidotu skaņu celiņu, kas uzlabos tavu būvēšanas pieredzi. Kad unikālaismākslas darbs gatavs, vari to lepni izlikt apskatei pie sienas mājās vai birojā.

  • Cildini supervaroni. Iedzīvini Apbrīnojamo Zirnekļcilvēku (31209), uzbūvējot šo unikālo, trīsdimensionālo LEGO Art komplektu, kurā ir virkne neticamu detaļu.
  • Trīsdimensionāls un kustināms. Šajā mākslas darbā Zirnekļcilvēks laužas ārā no rāmja, un viņa galvu un pirkstus var kustināt.
  • Atmiņas raisošs fons. Attēla fons atveido komiksu grāmatu “Ben-Day-dot” druku no 20. gs 60. gadiem.
  • Godini stāsta elementus. Attēlā ir 15 zirnekļi, kas attēlo komiksu grāmatas “Amazing Fantasy” 15. izdevumu – pirmo, kurā 1962. gada augustā parādījās Zirnekļcilvēks.
  • Radi un izliec apskatei. No 2 099 detaļām sastāvošs LEGO® hobiju un rokdarbu projekts pieaugušajiem, kuru var lepni pielikt pie sienas mājās vai birojā.
  • Izbaudi skaņu celiņu. Noskenē QR kodu un klausies īpaši veidoto skaņu celiņu, kas uzlabos laiku, ko pavadi, būvējot šo supervaroņa mākslas darbu.
  • Dāvana supervaroņu faniem. Šis LEGO® Art komplekts ir 54 cm augsts un 41 cm plats, un to var dāvināt aizrautīgiem Zirnekļcilvēka un klasisku komiksu grāmatu faniem.
  • Ilustrētas pamācības. Komplektu "Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks" papildina izcili kvalitatīvs buklets ar faktiem par iemīļoto supervaroni un pamācībām, kas palīdzēs būvēšanas procesā.
  • Augsta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® būvēšanas klucīši tiek izgatavoti tā, lai būtu vienmēr vienādi, saderīgi un darbotos nevainojami.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas detaļas atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31209_lifestyle-6695ffac9a6f1.jpg

Godini Apbrīnojamo Zirnekļcilvēku

Ar šo unikālo telpisko mākslas darbu supervaroņu fani var iedzīvināt Zirnekļcilvēku, kurš izlaužas no rāmja.

31209_hero-6695ffbc43d4e.jpg

Aizraujoša būvēšana

Šis LEGO® būvējamais komplekts ļauj komiksu grāmatu faniem radīt aizraujošu un izteiksmīgu mākslas darbu no 2099 klucīšiem.

31209_build-6695ffd572b70.jpg

Būvē, klausies un atslābinies

Izbaudi skaņu celiņu, kas īpaši sagatavots, lai šī supervaroņa mākslas darba būvēšana būtu vēl patīkamāka.

31209_inthebox-6695ffe5938b6.jpg

Brīnišķīga dāvana supervaroņu faniem!

Satriecošais LEGO® mākslas komplekts ir ideāla dāvana Zirnekļcilvēka un komiksu faniem, kas vēlas izrādīt savu aizraušanos.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31209 LEGO® Art Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31209 LEGO® Art Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31209 LEGO® Art Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks

Kods: 4040101-6472
Svītrkods: 5702017415567
13930
19900
139,30 €
139,30 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav