+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Badlands raktuves (21263) ir praktisks, uz videospēles motīviem balstīts raktuvju komplekts Minecraft® spēlētājiem. Šī daudzveidīgā būvēšanas rotaļlieta bērniem ietver populāro Minecraft monstriņu tēlus, un tā ir lieliska dāvana zēniem un meitenēmno 8 gadu vecuma, kuriem patīk Minecraft rotaļlietas, kā arī piedzīvojumu rotaļlietas un no klucīšiem būvējamas rotaļlietas.

Bērni nododas Badlands pētniecībai pamestās raktuvēs Badlands biomā, kur viņi novieto TNT un iedarbina sprāgšanas funkciju, kas ļauj tikt pie vara, zelta, sarkanakmens un ametista kristāliem. Viņi piepilda raktuvju ratiņus un virzās pa sliedēm, ārā no raktuvēm. No turienes viņi pārvietojas ar ēzeli (kuram ir lielas seglu somas) Pētnieku bāzes virzienā, kur ir gulta un amatniecības aprīkojums. Ceļā arī jāuzveic tādi neganti monstri kā zirneklis, Creeper™, Miziņa un 2 Gļotas. Papildu digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi savam progresam ar aizraujošo, intuitīvo lietotni LEGO® Builder.

  • Raktuvju rotaļlieta bērniem. Balstīts uz pamestām raktuvēm un Minecraft® figūrām, komplekts Badlands raktuves (21263) ir videospēles rotaļlieta zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Minecraft® figūras. Iekļauts Badlands pētnieks, Creeper™, alu zirneklis, Miziņa, truša mazulis, ēzelis ar seglu somām, divas Gļotas un sikspārnis, kura spārnus var salocīt tā, lai tas karātos kājām gaisā.
  • Rotaļlieta patstāvīgiem piedzīvojumiem. Bērni Badlands raktuvēs spridzina akmeņus ar TNT, ratos pārvieto rūdu un cīnās ar Minecraft® zirnekli, Creeper™, Miziņu un divām Gļotām.
  • Rotaļu un radošuma komplekts. Ar rokām vadāma kontrolierīce izraisa sprādzienu, lai bērni varētu piekļūt varam, zeltam, sarkanakmenim un ametista kristāliem.
  • LEGO® Minecraft® dāvana bērniem. Šī videospēles rotaļlieta ir radoša un daudzpusīga dāvanas ideja bērnam dzimšanas dienā.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Minecraft® reālajā pasaulē. LEGO® Minecraft būvējamās rotaļlietas bērniem piedāvā bērniem piedzīvot spēli atšķirīgā veidā – iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Aizraujoši piedzīvojumi. Pabeigtais komplekts ar 538 detaļām ir 20 cm augsts, 23 cm plats un 20 cm dziļš.

21263_lifestyle-668b8cfe652fd.jpg

Sprādzienbīstami piedzīvojumi pamestā raktuvē

Minecraft® izpētes fani šajā rotaļu komplektā atradīs ratiņu trasi, rūdu, naidīgus radījumus un daudz ko citu.

21263_hero-668b8d0c04b06.jpg

Radošums un nebeidzamas rotaļas

LEGO® Minecraft® darbība sākas uzreiz un turpinās, kamēr bērni piedalās nebeidzamos piedzīvojumos.

21263_21259_21260_21261_21262_21264_inthebox-668b8d1745d67.jpg

Paplašini LEGO® Minecraft® visumu

Apskati vairāk reālās pasaules, būvēšanas un spēles piedzīvojumu Minecraft® spēlētājiem citos komplektos (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21263 LEGO® Minecraft™ Badlands raktuves – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21263 LEGO® Minecraft™ Badlands raktuves.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21263 LEGO® Minecraft™ Badlands raktuves

Kods: 4040101-7257
Svītrkods: 5702017583396
5949
6999
59,49 €
69,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav