+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Aizved Disney Mazās nāriņas fanus uz zemūdens prieka pasauli ar LEGO® DUPLO® ǀ Disney Arielas maģiskās zemūdens pils (10435) būvējamo rotaļlietu pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļi no 2 gadu vecuma var pielietot loģisko domāšanu un radoši izpausties, atveidojot ainas no Disney Junior TV seriāla Ariel.

Mazuļi palīdz Disney princeses Arielas LEGO DUPLO figūrai saposties viņas istabā. Tad viņa dodas dejot, kamēr Fernie un Sebastians spēlē mūzikas instrumentus. Šie ir tikai daži no daudzajiem piederumiem, kas mazuļus iedvesmo izdomāt stāstus par Arielu un viņas draugiem. Lomās iejūtoties varoņu ādā, mazuļi izzina draudzīgu attiecību veidošanu. Šī uzbūvējamā un izglītojošā rotaļlieta palīdz arī attīstīt roku veiklību – mazuļi griež deju grīdu un virza kustīgās šūpoles.

Būvējamā Arielas rotaļu zemūdens pils arī palīdz pirmsskolas vecuma bērniem izkopt sīkās motorikas iemaņas un roku/acu koordināciju – viņi saliek komplektā iekļautos klucīšus paši savā, unikālā veidā, lai radītu apskates objektu, ar ko lepoties.

  • Uzbūvējama rotaļu pils, Mazās nāriņas Arielas mājas. Mazuļi nododas zemūdens būvēšanai ar LEGO® DUPLO® ǀ Disney Arielas maģisko zemūdens pili.
  • Trīs pazīstami personāži. Pirmsskolas vecuma bērni iepazīst maģiskās iezīmes, kas piemīt būvējamai rotaļu pilij no Disney Junior TV seriāla Ariel ar LEGO® DUPLO® Arielas, Fernie un Sebastiana figūrām.
  • Daudz iezīmju un piederumu. Guļamistabā, deju zālē un rotaļu zonā ir elementi, kas iedvesmo zemūdens stāstiem, piemēram, birste, fotokamera foto uzņemšanai ar draugiem, ģitāra, krūka un šķīvis.
  • Attīsta roku veiklību. Mazuļi uzlabo sīkās motorikas iemaņas ar aizraujošām funkcijām, piemēram, uzbūvējamo rotaļu deju grīdu, kas griežas, un kustīgajām šūpolēm.
  • Dāvana Mazās nāriņas faniem. Šis krāšņais rotaļu komplekts ir aizraujoša ideja dāvanai mazuļiem, kam patīk rotaļlietas lomu spēlēm un Disney Junior TV seriāls Ariel.
  • Kvalitatīvi komplekti. LEGO® DUPLO® būvēšanas komplektos ir klucīši un elementi, kas maksimāli pārbaudīti, lai atbilstu stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® DUPLO® izglītojošās būvējamās rotaļlietas attīsta emocionālo un attīstošo mācīšanos ar jautrības pilnām un radošām rotaļām.
  • Izmēri. Šis būvēšanas komplekts ar 116 detaļām ietver pili, kas ir 42 cm augsta, 35 cm plata un 21 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10435 LEGO® DUPLO® Disney™ Arielas maģiskā zemūdens pils – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10435 LEGO® DUPLO® Disney™ Arielas maģiskā zemūdens pils.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10435 LEGO® DUPLO® Disney™ Arielas maģiskā zemūdens pils

Kods: 4040101-7276
Svītrkods: 5702017583990
8924
10499
89,24 €
104,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-08-05
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav