+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Izbaudi pilnvērtīgu būvēšanas projektu ar LEGO® Icons būvēšanas komplektu pieaugušajiem "Tranquil Garden" (10315). Relaksējies, liekot kopā katru skaisto detaļu, un izbaudi augu pārkārtošanu, radot ideālu dizainu izlikšanai apskatei mājās vai birojā.

Funkcijām bagāts dārzs

Radīts, balstoties uz tradicionālu japāņu dārzu, šis būvējamais modelis ietver izliektu tiltu, straumi, koi karpu, lotosa ziedus, kokus, akmeņus, akmens laternas un nojumi ar detalizētu telpu tējas dzeršanas rituāliem.

Laipni lūdzam zonā

Atklāj vietu atpūtai ar LEGO Icons Tranquil Garden – paradīzi pieaugušajiem un lielisku ideju dāvanai dārzniecības un apzinātības entuziastiem. Izzini iedvesmojošo LEGO būvēšanas komplektu klāstu pieaugušajiem.

  • Uzbūvē un iekop skaistu dārzu. Atpūties ar šo pilnvērtīgo būvēšanas projektu pieaugušajiem – LEGO® Icons Tranquil Garden (10315).
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas tev nepieciešams, lai uzbūvētu miera dārza modeli ar nojumi, izliektu tiltu, straumi, koi karpu, lotosa ziediem, kokiem, akmeņiem un akmens laternām.
  • Pielāgo apskates modeli. Rievas dārza modeļa pamatnē padara vieglu tā pārkārtošanu, tādēļ vari radīt dažādus dārza variantus izrādīšanai mājās vai birojā.
  • Lieliska dāvana. LEGO® Icons Tranquil Garden ir radīts pieaugušajiem LEGO būvēšanas un radošiem dārzniecības projektu faniem.
  • Autentiski piederumi. LEGO® piederumi ietver tējkannu un tējas slotiņu.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Izmēri: augstums 21 cm, platums 32 cm, dziļums 20 cm
  • Izjūti mirkli. Izzini LEGO® Icons Tranquil Garden, kas ir daļa no pieaugušajiem būvēšanas faniem paredzētā būvēšanas komplektu klāsta.
  • Kvalitatīvi materiāli. LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no augstas kvalitātes materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Garantēta drošība. Lai nodrošinātu optimālu būvēšanas pieredzi, LEGO® detaļu drošība un kvalitāte tiek rūpīgi pārbaudīta.

10315_lifestyle-64e838ae829b6.jpg

Vairo savu radošumu

Radi apburošu apskates modeli mājām vai birojam ar būvēšanas projektu pieaugušajiem LEGO® Icons Tranquil Garden.

10315_hero-64e838da8ce9f.jpg

Vieta tavai atpūtai

Izveido Japānas iedvesmotu patvērumu ar paviljonu, ieliektu tiltu, strautu, koi karpu, lotosa ziediem, kokiem, klintīm un laternām.

10315_build-64e838e376cbe.jpg

Vieta tavai atpūtai

Atvelc elpu, veidojot skaistās detaļas un baudot augu kārtošanu nevainojamā ainavā.

10315_inthebox-64e838f04b2ef.jpg

Pārdomāta LEGO® dāvana pieaugušajiem

LEGO Icons Tranquil Garden būvēšanas projekts ir lieliska dāvana LEGO® būvēšanas un radošās dārzkopības cienītājiem.



CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ICONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10315 LEGO® Icons Tranquil Garden – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10315 LEGO® Icons Tranquil Garden.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10315 LEGO® Icons Tranquil Garden

Kods: 4040101-6456
Svītrkods: 5702017416885
9030
12900
90,30 €
129,00 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav